Даниел Калуя и Кики Палмър казват "НЕ!"

Осмелявате ли се да погледнете нагоре? Ако питате Джордан Пийл, правилният отговор е отрицателен.

Фотография: Форум Филм България

След като се утвърди като един от най-оригиналните гласове в хоръра и предефинира съвремнния облик на жанра с хитовете "Бягай!" и "Нас", сега награденият с "Оскар" майстор на макабреното Джордан Пийл дава амбициозна заявка напълно да преобърне и представите ни за класическото лятно кинозабавление с най-новата си мистерия "НЕ!".

Не

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "МЕНЮТО" ПРЕДЛАГА МИСТЕРИОЗНО КИНОУГОЩЕНИЕ, ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ СМЕ ГОТОВИ

Филмът ще ни отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на смразяващо откритие. След като баща му загива при изключително странни обстоятелства, О. Дж. Хейууд (Даниел Калуя) обединява сили със сестра си Емералд (Кики Палмър), за да намерят неоспоримо доказателство, че нещо неестествено и чуждо дебне в облаците над дома им – нещо голямо, бързо, откачено и жадуващо за внимание. Но всеки, който обърне поглед към небето бива взет, а положението в малката им общност става все по странно и смъртоносно. Какво е естеството на заплахата и ще успеят ли братът и сестрата да докажат правотата си, преди да е станало твърде късно?

Не

Новият трейлър на заснетия с IMAX камери на 65 мм. лента "НЕ!" разкрива още повече от атмосферата и напълно оригиналната история на "експанзивния хорър-епос", смесващ артхаус подход и естетика с елементи на класически блокбъстър и обещаващ на зрителите лятно кинопреживяване, каквото не сме виждали досега на големия екран.

Осмелявате ли се да погледнете нагоре? "НЕ!", само в кината и IMAX от 19 август.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA