Джордан Пийл казва "да" на експанзивния хорър-епос "Не!"

Въпросите са два. Какво е зло чудо? И съществува ли то изобщо?

Фотография: Форум Филм България

С предишните си два филма – "Бягай!" и "Нас", награденият с "Оскар" режисьор и сценарист Джордан Пийл разби и преосмисли формата на модерния хорър, нареждайки се сред най-големите и уважавани имена в жанра.

Сега той е готов да предефинира облика на лятното кинозабавление с новия си попкултурен кошмар – експанзивният хорър-епос "Не!".

Филмът ще ни отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие. Какво е то, и каква е истината за страховитата мистерия, която ще се разкрие, ще разберем само в кината през юли, а част от уликите са скрити във вълнуващия първи трейлър.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЙ, ЗА БОГА, ИМА ВРЕМЕ ЗА УЖАСНО ДЪЛГО ВРЕМЕ?

Освен интригуваща история, "Не!" ще предложи на зрителите в киносалона и впечатляваща визия. Филмът е заснет с IMAX камери на 65 мм. лента от номинирания за "Оскар" оператор Хойте ван Хойтема, който е работил с режисьори от ранга на Томас Алфредсон, Дейвид О. Ръсел, Спайк Джоунз, Сам Мендес и Кристофър Нолан.

"Не!" събира отново Джордан Пийл с носителя на "Оскар" Даниел Калуя ("Юда и черният Месия"), към когото се присъединяват Кики Палмър ("Да свалиш Уолстрийт") и номинираният за "Оскар" Стивън Юн ("Минари"). Във филма участват още Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа, Рен Шмид, Дона Милс и др.

Разкриваме мистерията, от 22 юли само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA