Всички мислят, че Аня Тейлър-Джой е сгодена

Дали звездата от "The Queen's Gambit" вече не чува сватбени камбани?

Всички мислят, че Аня Тейлър-Джой е сгодена, но има повод за това.

Слизайки от самолет на летището в Сидни, звездата от "The Queen's Gambit" носеше кафяв гащеризон с паднало рамо, карирано палто, черни ботуши и раница, но акцент във визията се оказа скъпоценният камък на безименния пръст, който накара почитателите ѝ да предполагат, че е казала "да" на своя любим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ ГЛЕДАМЕ АНЯ ТЕЙЛЪР-ДЖОЙ В "МЕНЮТО"

Източник споделя, че Аня е "излетяла" от самолета и качвайки се в колата при шофьора си - или е показвала пръстена, или е направила танцово движение. "Така или иначе изглеждаше страшно щастлива."

Тейлър-Джой е във връзка с музиканта Малкълм Макрей, след като двамата бяха уловени от папараците да споделят PDA момент по улиците на Ню Йорк миналата година.

"Онзи ден му казах, че е мое хоби. Обичам да чета и най-накрая намерих някой, който с удоволствие ще седи в мълчание с мен и ще чете. По принцип сме едновременно на 80 и на 7 години, но се справяме много добре", разкрива тя в интервю по-рано тази година.

Въпреки очевидната химия, на двамата им се налага да упражняват връзка от разстояние, което, да не се залъгваме, може да е по-трудно от основните принципи в ядрената физика. "Страхотно е, когато сте заедно, защото оценявате времето, което имате. Ежедневните дейности изведнъж са пълни с радост. Обичам да ходя до бензиностанцията с него, а след това да вземаме закуска."

Предполагаме, че само времето ще покаже дали всъщност не са преминали на следващото ниво.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA