Шакира и Жерар Пике след раздялата

Певицата и футболистът сложиха край на връзката си след 12 години, но тепърва ще водят дело за децата.

В началото на юни, след 12 години в компанията един на друг, Шакира и Жерар Пике официално обявиха раздялата си.

Във впечатляващата им любовна история не присъства брак, но от нея те имат две деца – Милан и Саша.

След скандала с предполагаемите изневери на звездата на Барселона, самият той се преместил в стария си апартамент и двамата не са се виждали в продължение на няколко седмици. Пике използвал времето да ходи по нощните клубове в Барселона в компанията на Рики Пудж и различни непознати красавици, с които купонясвал до ранните часове на нощта, въпреки сутрешните тренировки.

шакира и жерар пике

Освен изневерите на мъжа си, Шакира не може да приеме факта, че с децата живеят в продължение на години в Барселона заради Пике. Истината е, че тя няма приятели в Испания и нищо не я задържа в Барселона, имайки предвид, че в момента дори не желае да живее близо до роднините и семейството на своя бивш любим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА И ЖЕРАР ПИКЕ - НЯМА ГОЛЯМА СВАТБА, ИМА ГОЛЯМА ЛЮБОВ

шакира и жерар пике

Освен това, тя неведнъж е споделяла желанието си да живеят в САЩ заедно с децата, но футболистът твърдо отказвал. Според него момчетата трябва да живеят в Каталуния, където са прекарали целия си живот.

Запознати коментират, че именно този отказ е накарал изпълнителката на "Waka Waka" да заплаши, че ще разкрие подробности от личния им живот, склонни да съсипят репутацията му.

шакира и жерар пике

Сега двамата тепърва ще влязат в съдебната зала и ще се борят за попечителство над малчуганите.

"Тя знаеше за зависимостите на Пике, но, разбира се, никога не е мислила, че той ѝ изневерява почти от годината, в която се запознаха. Шакира общува с тези, които ѝ отвориха очите. Версиите съвпадаха дори в малки неща. В момента тези лица събират информация и подготвят репортаж за приключенията на Пике, който няма да остави никого безразличен. Има сведения, заради които може да пострада и те не се отнасят само за тях като двойка. Жерар си създаде най-големия враг в нейно лице. И той го знае", коментират близки на певицата.

За съжаление или не, драмата тепърва става сериозна, а в социалните мрежи Пике вече е загубил над пет милиона последователи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA