Шакира и Жерар Пике: Няма голяма сватба, има голяма любов

Любовната история на певицата и футболиста показва, че срещаш сродната си душа, когато най-малко очакваш това да се случи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2022

Връщаме лентата назад до 2010 г., когато Шакира пуска песента "Waka Waka (This Time for Africa)" за Световното първенство по футбол. Именно докато снима музикалното видео към сингъла, певицата се среща с Жерар Пике - една от футболните легенди, взели участие в него.

"Не бях футболен фен, така че не знаех кой е той. Когато гледах видеото си казах "Хм, този е доста сладък". Някой реши да ни запознае след това", разказва изпълнителката за любовта на живота си.

"Всичко започна, когато бяхме в Южна Африка и аз ѝ писах. Тя вече беше там, защото пя на церемонията по откриването и я попитах какво е времето. Това е типичният глупав въпрос, но тя започна да ми отговаря и бързо се стигна до момента, в който ѝ казах, че ще трябва да стигнем до финала, за да я видя отново - щеше да пее на церемонията", разкрива Пике в интервю няколко години по-късно. В крайна сметка Испания печели голямата купа.

През май следващата година папараци забелязват двамата влюбени в Барселона, където Жерар се качва на сцената на концерт на своята любима. Тогава за първи път източници, близки до тях, споделят, че са се целували зад кулисите и наистина имат химия помежду си.

57

Септември 2012 г. е и Шакира обявява, че е бременна с първото им дете.

Милан се ражда на 22 януари 2013 г. и тогава родителите му обясняват, че името означава "скъп, любящ и милостив" на славянски, "нетърпелив и трудолюбив" на древноримски и "обединение" на санскрит. "Точно както баща си, Милан стана член на ФК Барселона при раждането", гласи официалното изявление.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗНАЕТЕ ЛИ ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ НА ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ БЕКЪМ?

57

На въпроса дали планират сватба, отговорът им е по-скоро отрицателен.

"Вече имаме това, което е от съществено значение. Имаме съюз, любов един към друг и бебе. Мисля, че тези аспекти на връзката ни са установени и бракът няма да ги промени. Ако някога ще се омъжа, ще е за него", коментира изпълнителката на "Chantaje".

57

През 2014 г. семейството обявява, че към броя на членовете му ще се присъедини още едно момче. Саша се ражда на 29 януари 2015 г. и също както с по-големия му брат, Шакира обяснява значението на избраното име - "воин" и "защитник на човечеството."

Две години по-късно, тя разкрива, че животът като майка на две деца е точно това, което е очаквала, но определено изисква много отдаденост. "Преди аз бях центъра на моя свят, сега децата са там. Това е най-трудната работа, която някога съм имала."

Появилото се хитово парче "Me Enamoré" от албума "El Dorado" пък е посветено именно на мъжа в нейния живот. В текста тя разказва как се е влюбила в брадата и устните на своя любим, как са създали семейство и все още нямат търпение за остатъка от живота си.

Въпреки дългата им съвместна история, бракът все още изглежда като страшна алтернатива за Шакира. "Честно да ви кажа, бракът ме плаши, не искам той да ме вижда като съпруга. Предпочитам да ме вижда като свое гадже. Неговият любовник, приятелката му. Искам да го държа на пръсти. Искам да мисли, че всичко е възможно в зависимост от поведението."

57

Причината изобщо да ви разказваме тяхната история е фактът, че и Шакира, и Пике са родени на 2 февруари. Певицата през 1977 г., футболистът през 1987 г., но все под знака на Водолей.

Сравнително скромните ни астрологични познания показват, че Водолеите са склонни да бъдат не чак толкова емоционални и често се оказват привлечени от други знаци в зодиака, които подхождат с баланс и премерен ентусиазъм във взаимоотношенията си.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗВЕЗДНИТЕ ДВОЙКИ, ПРИ КОИТО ЛЮБОВТА НЕ ЗАПОЧВА ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Най-голямото предизвикателство пред двойки, съставени изцяло от Водолеи, е това да преминат приятелската зона, в която привличането е достатъчно силно, но скокът напред и вярването в сродните души не е възможна опция. За тях обаче животът никога не се вписва в рутина, те са независими, понякога твърде много, но в крайна сметка имат страшно силна връзка, базирана на доверие.

Честно казано, звучи ни като да са открили формулата на здравата и успешна връзка. 12-те години заедно го доказват. Пожелаваме им още много по толкова!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA