"Миньоните 2" стартира с гръм и трясък, сега е време за награди

Продължението на вече иконичната поредица откри сезона с рекорден уикенд в боксофиса. Нека го отбележим подобаващо.

След петгодишно отсъствие любимите вездесъщи жълти разбойници се завърнаха на големия екран и ние сме готови да изживеем най-забавната им лудория до този момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИДРИС ЕЛБА ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ СЪС "ЗВЯРЪТ"

миньоните

В Миньоните 2 любимите мъници предлагат безценната си "помощ" на едва 12-годишния, но вече порядъчно проклет Гру, който крои пъклен план да се превърне в най-великия злодей в историята. Филмът е своеобразно завръщане към корените на Illumination и предлага сърцата история с много хумор, екшън, музика и редица попкултурни препратки.

За да отбележим началото на лятото, а и защото не можем да отречем, че са страшно сладки, с приятелите ни от Форум Филм България ще подарим свеж миньонски комплект от пръстен за телефон, ключодържател и стикери, комплект от чанта за кръст и ключодържател, платнена чанта или чадър на четирима от вас. Мястото - официалния ни Instagram акаунт, правилата - описани под цветния тематичен пост.

Миньоните 2 вече е в родните кина озвучен на български език, като гласът на един от най-ярките и шеметни образи принадлежи на самия Николаос Цитиридис. За първи път обаче зрителите у нас ще имат възможност да се насладят на филма по време на специални субтитрирани прожекции в избрани киносалони.

Гледайте Миньоните 2 на 2D, 3D и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA