Илън Мъск вече е горд баща на 9 деца

Стана ясно, че в семейството на милиардера съвсем тайно са се появили и близнаци.

08 юли 2022

Оказва се, че Илън Мъск е станал баща на близнаци през ноември 2021 г., но е пазил голямата новина в тайна. До този момент.

Според Business Insider майка на новородените е Шивон Зилис, директорът на специалните проекти в основаната от Мъск компания Neuralink.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИЛЪН МЪСК ОТИВА НА ЛУНАТА С НОВА КРИПТОВАЛУТА

ccc

Новината изплува на повърхността вчера, тъй като родителите са подали молба в съда за промяна на имената на близнаците, след която те ще вземат фамилията на баща си, докато средното име остава това на майката.

Илън потвърди информацията и каза, че няма намерение да спира с правенето на деца. Основателят на Tesla по-скоро има желанието да се бори срещу проблема с намаляването на раждаемостта.

"Искам толкова деца, колкото мога да си позволя. За да мога да отделя време и внимание на всяко и да бъда добър баща за всички тях", завършва признанието си технологичното гуру.

zxcvbn

Последното дете на милиардера, за което светът знае, е момиченцето Екса Дарк Сидириъл Мъск и се оказва, че е родено седмици преди близнаците. То е от последната му жена - 33-годишната певица Граймс.

Двамата обявиха края на любовната си история през пролетта, макар тя неведнъж да е споделяла, че планират да имат поне три или четири деца.

Общо казано, Илън вече е горд баща на 9 малки наследници. Той има още едно от Граймс, както и пет от първия му брак с писателката Джъстин Уилсън.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA