Виктория Бекъм се страхува за дъщеря си

Бившата Пош Спайс не иска Харпър Севън да се присъединява към социалните мрежи, защото смята, че хората могат да бъдат жестоки.

Виктория Бекъм сподели опасенията си, че дъщеря ѝ Харпър може тепърва да се сблъсква с хорското неодобрение.

"Харпър не е навлязла в социалните мрежи, така че все още не трябва да се тревожим. Но като виждам колко жестоки могат да бъдат хората, мога да кажа, че наистина ме притеснява. Тя е точно във възрастта, в която тялото ѝ започва да се променя. Важно е да сме сигурни, че общуваме като семейство и тя е заобиколена с добри приятели", коментира бившата Пош Спайс.

fdghjk

Фигурата на Харпър не отговаря на общоприетите стереотипи за външен вид и мнозина критикуват родителите на момичето, че не обръщат внимание на това. Външният вид на детето и теглото му са честа тема за обсъждане в социалните мрежи и дори в пресата.

Самата Виктория винаги се е грижила за тялото си - самият Дейвид Бекъм наскоро се пошегува, че през целия си живот любимата му яде едно и също - задушени зеленчуци и риба.

bnm

Виктория също разкри, че Харпър често критикува модните ѝ образи. Според детето, по време на кариерата си в Spice Girls Бекъм е носила твърде къси поли. "Тя не е от типа деца, които излизат с грим и къс топ. Наскоро ми каза: "Мамо, видях някои твои снимки, когато си била част от Spice Girls, и полите ти просто не са приемливи... Били са твърде къси", разказва Виктория и добавя, че Дейвид подкрепя Харпър по този въпрос.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗНАЕТЕ ЛИ ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ НА ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ?

ghj

"Обикновено всеки родител предлага своята подкрепа и прави всичко възможно, за да помогне на децата си. Но това те прави поне малко нервен, защото искаш хората около теб да бъдат мили с децата ти и да харесват това, което децата ти правят, но невинаги е така", допълва още тя.

Жената до футболиста заяви, че харесва момичета с извивки, които обичат телата си, и се надява Харпър Севън да е точно този тип.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA