Spice Girls отново ще пеят заедно

Една от най-емблематичните групи на 90-те ще се събере в пълен състав по-късно тази година.

Spice Girls ще се съберат отново, за да пеят на честването на 50-годишнината на Гери Хорнър.

Гери Халиуел, както е по-известна самата тя, вече е поканила колежките си Ема Бънтън, Мелани Браун, Мелани Чизхолм и Виктория Бекъм на юбилейното парти, което ще се проведе през септември. Очаква се тържеството да бъде в имение в Оксфордшир, съвсем близо до дома на Дейвид и Виктория Бекъм в Котсуолдс.

Spice Girls

"Ще бъде невероятна вечер, на която са поканени най-близките приятели на Гери. Планираме Spice Girls да излязат заедно на сцената и да пеят Wannabe", издава източник, а феновете на любимата група тръпнат в очакване да видят момичетата, изпълнявайки една от най-емблематичните им песни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: SPICE GIRLS СЕ СЪБРАХА, ЗА ДА ПОДКРЕПЯТ PRIDE MONTH

Виктория Бекъм

За последен път в пълен състав, момичетата бяха на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Групата се качи на сцена и през 2019 г. за турнето си "Spice World" в Обединеното кралство и Ирландия, но тогава се представи с очевидната липса на Виктория Бекъм.

Дълго време имаше слухове, че тя вече не желае да бъде част от момичешката банда. За щастие, тази година модната икона заяви, че ще уважи колежката си и ще присъства на партито и като изпълнител.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA