Племенникът на Рики Мартин го обвини в сексуално насилие

За съжаление, това далеч не е единственият скандал около латино идола в момента.

Ако обикновено изречението започва с Рики Мартин, финалът му често включва нов хит. Не и този път!

В началото на юли певецът получава ограничителна заповед, която се позовава на домашно насилие. Въпреки че тогава публичните представители на Мартин не коментираха обвинението, все пак заявиха, че това е "напълно невярно и изфабрикувано".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИКИ МАРТИН ДАВА СТАРТ НА ЛЯТОТО С ГОРЕЩ ХИТ

От публикуваното в първоначалния доклад не се разбира кой е "потърпевшият", но впоследствие става ясно, че е мъж, с когото изпълнителят на "Livin' La Vida Loca" е имал известни романтични взаимоотношения. Само че след техния край той не е спрял да търси въпросното лице и дори да се "мотае" около резиденцията му най-малко три пъти.

На фона на целия първоначален шок, изведнъж се оказа, че в центъра на скандала е именно неговият племенник, с когото се предполага, че е имал сексуална връзка.

Рики Мартин

Адвокатът на 50-годишния Мартин споделя, че той "разбира се, никога не е бил - и никога не би бил - въвлечен в каквато и да било сексуална или романтична връзка с племенника си".

"Идеята не само е невярна, тя е отвратителна. Всички се надяваме този човек да получи помощта, от която толкова спешно се нуждае. Но най-вече очакваме с нетърпение ужасният случай да бъде прекратен веднага, след като съдията погледне фактите", довършва той.

Според TMZ, Рики ще се яви в съда до края на седмицата, където ще се реши дали ограничителната заповед да остане в сила. В момента латино идолът е под обстрел и заради друго обвинение - бившият му мениджър го съди за 3 милиона долара в неплатени комисионни.

Тепърва предстои да следим за повече детайли.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA