Меган Фокс е осъзнала, че алкохолът не й влияе добре

"Цялата вечер се държах агресивно, наговорих куп глупости", разказва актрисата за може би най-срамния момент в живота си.

Меган Фокс е разбрала, че става прекалено откровена, ако пие алкохол.

Aктрисата даде интервю за WWD, по време на което разглежда снимки от свои изяви на червения килим и ги придружи с коментари. Когато стигна до класическия холивудски тоалет от наградите "Златен глобус" през 2009 г., тя призна, че това е събитието, което я е накарало никога повече да не употребява алкохол.

фгхйк

Тя разказа, че по време на награждаването е прекалила с алкохола, а до нея на маса са стояли Блейк Лайвли и братята Джонас. За съжаление, съседите ѝ по маса са станали свидетели на неадекватното ѝ поведение в резултат от алкохола.

"На Златните глобуси винаги слагат по масите гигантски бутилки шампанско Moet. Изпих няколко чаши. Но след този случай повече не съм близнала. Цялата вечер се държах агресивно, наговорих куп глупости, които не трябваше да казвам на червения килим след това", разказва тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО МЕГАН ФОКС И MACHINE GUN KELLY ПИЯТ КРЪВТА СИ?

фгхйк

Актрисата добави, че тези думи са ѝ стрували скъпо: "Имах много неприятности заради онова, което казах на червения килим", имайки предвид интервюто, в което се сравнява с актьора Алън Алда.

Не красиви думи получи и тогавашната половинка на актрисата - Брайън Остин Грийн, който по някаква причина не придружи Меган на Златните глобуси. "Брайън просто не иска да бъде тук. Той не иска да ходи на срещи с мен. Той е мъж. Той има своето его. Мисля, че вместо това прави музика. Не мисля, че изобщо го интересува друго нещо", заявява съвсем прямо тогава.

фгхйк

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха през 2020 г., а сега Фокс е щастлива в новата си връзка с рапъра Machine Gun Kelly.

Явно актрисата е разбрала, че щом употребява алкохола, започва да споделя повече от колкото иска. Е, в Холивуд това със сигурност не е приемливо, така че явно е направила правилния избор.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA