Меган Фокс каза "да" на Machine Gun Kelly

В този и във всеки друг живот, ако можем да цитираме самата нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2022

Меган Фокс и Machine Gun Kelly водят взаимоотношенията си към следващото ниво. Вече са сгодени!

Актрисата използва официалния си Instagram акаунт, за да сподели видео от самото предложение и поетично разказа какво се е случило в голямата вечер.

"През юли 2020 г. седяхме под това бананово дърво. Помолихме за магия. Не знаехме за болката, с която щяхме да се сблъскаме заедно в толкова кратък, неистов период от време. Без да осъзнаваме работата и жертвите, които връзката ще изисква от нас, но опиянени от любовта. И кармата", коментира Фокс. "Някак си година и половина по-късно, след като вървяхме през ада заедно и след като се смеех повече, отколкото си представях, той ме помоли да се омъжа за него. И точно както във всеки живот преди този, така и във всеки живот, който ще последва, казах "да"… и тогава изпихме кръвта си".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖУЛИЯ ФОКС Е НОВАТА ЖЕНА В ЖИВОТА НА КАНИЕ УЕСТ

И докато Меган се фокусира повече за специалното място на предложението, Kelly показа отблизо пръстена с диамант и смарагд, разказвайки повече за неговото създаване. Естествено, че е направен специално за любимата му!

"Да, в този живот и във всеки живот", започва музикантът. "Под същите клони, където се влюбихме, аз я върнах, за да я помоля да се омъжи за мен. Знам, че традицията е един пръстен, но със Стивън Уебстър го проектирахме така, че всъщност да бъдат два: изумрудът (нейният рожден камък) и диамантът (моят рожден камък), поставени върху две магнитни ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов."

57

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма "Midnight in the Switchgrass" през март 2020 г. и близки до тях веднага коментират, че химията е била осезаема от първата им среща. Няколко месеца по-късно звездата от "Трансформърс" взе участие в музикално видео на родения като Колсън Бейкър музикант, а първите потвърждения за връзката им дойдоха през юли с.г.

Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA