Рене Зелуегър се завръща с четвърти филм за Бриджит Джоунс

Продължението на популярния франчайз се случва в пълна потайност, но вече очакваме голямата премиера.

Почитателки и почитатели на романтичните комедии, пригответе се, защото Бриджит Джоунс се завръща!

Източници, близки до Рене Зелуегър, потвърждават, че актрисата ще е главното действащо лице в четвърти филм от популярния франчайз, работата по който се случва абсолютно "тайно" през последните месеци.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО МОЖЕМ ДА НАУЧИМ ЗА ЖИВОТА ОТ БРИДЖИТ ДЖОУНС?

Бриджит Джоунс

Последният път, когато видяхме Джоунс на големия екран беше преди шест години в "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта", чиято сюжетна линия ни показа бременната героиня и нейните опити да разбере кой точно е бащата.

Към момента няма много детайли за следващия проект, но се предполага, че сценарият ще бъде посветен на майчинството и нейното момче.

"Имаше няколко по-успешни или по-популярни филми през последните няколко десетилетия. Въпреки това продуцентите винаги са знаели, че има огромен пазар за следващо продължение, когато правилната история е налице. Струва им се, че е дошло подходящото време да я разкажат", коментират други приближени. "Ще минат седем или осем години от последния филм, докато този излезе на големия екран, но това е британска класика."

Бриджит Джоунс

В средата на април тази година, явно никак неслучайно, Зелуегър сподели в интервю, че е готова да се завърне към образа, превърнал я в суперзвезда.

"О, надявам се, надявам се. Искам да кажа, забавно е, тя е забавна. Обичам да съм в нейните обувки", коментира актрисата тогава. "Всеки ден на снимачната площадка правихме избори и решавахме колко странни да са нейните обстоятелства. Намирам я за толкова скъпа."

"Обичам я. И мисля, че е наистина рядка възможност да проследим даден герой през различни етапи от живота му. По начин, който намираме за близък, защото в същото време го съпоставяме с нашия собствен житейски опит. Искам да кажа, че Хелън написа и друга книга, така че никога не знаеш. Ще видим", казва още тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA