Пипа Мидълтън избра име за новороденото си момиченце

Да, в цялата история участва и кралица Елизабет II.

Пипа Мидълтън избра класическо име за момиченцето си и то има връзка с кралица Елизабет II.

По-малката сестра на Кейт Мидълтън вече е майка на три деца, след като с Джеймс Матюс посрещнаха третото си дете през юни. Припомняме, че двамата вече са родители на 3-годишния Артър и Грейс, която е на 1.

дфгхй

Новороденото момиченце се казва Роуз. Името произлиза от латинското "rosa", което се отнася за цветето и е класирано на 61-во място сред бебешките имена през 2020 г. в Англия. Розите също са цветята, които цъфтят през юни, когато се роди тя.

По-интересното е, че Роуз има връзка с 1-годишната дъщеря на Меган Маркъл и принц Хари, чието име също е вдъхновено от цвете - херцогът и херцогинята на Съсекс кръстиха момиченцето си Лилибет, а това е детският псевдоним на кралицата. Всички обаче я наричат ​​Лили.

дфгх

Пипа последва стъпките на сестра си, като роди в крилото Lindo на болницата St. Mary's - същото място, където Кейт и принц Уилям посрещнаха и трите си деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

дцфгх

Според източник Пипа и семейството ѝ планират да се преместят в село близо до Бъкълбъри, където са израснали нейните братя и сестри и където родителите им все още живеят. Новият им дом ще бъде на около 50 минути от Уиндзор - където Кейт, Уилям и трите деца ще се преместят това лято.

Пипа и Матюс са очаквали с нетърпение да се установят и "да имат деца, водейки спокоен живот".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA