Бионсе отново е на трона, настъпи Ренесанс

Queen Bey остави "Halo" в миналото и ни предизвиква да се отправим към дансинга. С най-секси движенията, които владеем.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Бионсе дава началото на нова ера - ера на свобода, вдъхновение и артистичност.

Седмият студиен албум на музикалната икона "RENAISSANCE" вече е на пазара, при това шест години след изненадващата поява на аплодирания от критиците и публиката "Lemonade".

Магията на "RENAISSANCE" се крие в извисяващите се вокали на Queen Bey - богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.

Издавайки албума без допълнителни елементи, суперзвездата дава на феновете си възможността да се потопят в процеса на слушане, наслаждавайки се на всеки миг от скъпоценната продукция. Докато "Break My Soul" - първият сингъл от колекцията - бива представен с минималистично lyric видео, издаването на "RENAISSANCE" без съпътстващи визуализации е ход, променящ културата и дефиниращ ера на преоткриване.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРОСТО ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОЗРАЧНАТА РОКЛЯ НА БИОНСЕ...

Цялата колекция пък е празник за клубната атмосфера - кулминация на свободата, бягството и екстаза, предразполагащи хората творчески да изразят себе си чрез ритъма.

Бионсе

"Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Позволи ми да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, на което всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден - място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви", споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция.

Или както ще перифразирам извод от разговор между мен и бившата ни главна редакторка Силвия в деня на премиерата - ако не можеш да намериш начин да се свържеш с музиката на Бионсе, просто го намери.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA