Дъщерята на Анджелина Джоли ще учи в колеж за цветнокожи

Актрисата е горда, че на есен Захара Джоли-Пит ще прекрачи вратите на престижен университет в Атланта.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 03 август 2022

Дъщерята на Анджелина Джоли ще посещава колеж за цветнокожи жени от тази есен.

Осиновената от Етиопия Захара Джоли-Пит е приета да учи в историческия Spelman College в Атланта, и майка ѝ е разбираемо горда.

cvfgb

Актрисата, режисьор и защитник на бежанците по целия свят сподели снимка на Захара "с нейните сестри Спелман" в своя официален Instagram акаунт, възхвалявайки висшето учебно заведение за афроамериканки, специализирано в либерални изкуства.

"Поздравления за всички нови студенти, започващи тази година. Това е много специално място и за мен е чест да имам член на семейството си като студент в Spelman", коментира звездата от "Господарка на злото".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ НЕ СМЯТА, ЧЕ Е ПЕРФЕКТЕН РОДИТЕЛ

През изминалия уикенд в социалните мрежи се появи и видео от "семейно събиране", на което Анджелина е присъствала заедно със 17-годишната си дъщеря. То е организирано от въпросния колеж, специално за негови първокурсници, възпитаници и абсолвенти.

А майката на бъдещата колежанка дори се опита да упражни своя перфектен Electric Slide.

Сред най-известните възпитаници на престижния частен университет с над 100-годишна история са Алис Уокър, Стейси Ейбрамс и бившата звезда от "Шоуто на Козби" Кешиа Найт Пулиъм. Навремето съпругата на Рокфелер е била главен спонсор на колежа.

Новината за висшето образование на Захара идва три години, след като нейният най-голям брат – осиновеният от Камбоджа Мадокс напусна дома си, за да учи в университета Йонсей в Сеул, Южна Корея.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ СПЕЧЕЛИ ДЕЛО СРЕЩУ БРАД ПИТ

Освен тях Анджелина споделя още четири деца с бившия си съпруг Брад Пит – 18-годишния Пакс, осиновен от Виетнам, първородната 16-годишна Шайло и 14-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA