Анджелина Джоли не смята, че е перфектен родител

Но все пак е "развълнувана от различните етапи, чувства и любопитства, през които преминават" децата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2021

Анджелина Джоли със сигурност не е обикновена майка, но смята, че е свършила страхотна работа в отглеждането на "доста страхотни хора". 

Пред People звездата от "Вечните" разкрива, че шестте ѝ деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиен и Нокс са оказали влияние един върху друг и това е чудесно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТРАДИЦИОННАТА МАЙКА, КОЯТО СИ СТОИ ВКЪЩИ

57

"Те са доста страхотни хора. Мисля, че имат значителен ефект един върху друг. Не съм техен ръководител, честна съм с тях. Държим се като хора", споделя тя, уточнявайки, че е "любопитна за всички различни аспекти", но основният ѝ приоритет продължава да е подкрепата за развитието на индивидуалните им виждания.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК АНДЖЕЛИНА ГОВОРИ ЗА РАСИЗЪМ С ДЕЦАТА СИ?

"Имам шест много индивидуални човешки същества в дома си. Толкова съм развълнувана от различните етапи, чувства и любопитства, през които преминават. Трябва да им помогнем да разберат кои са. Не можете да го направите, ако не се развивате ентусиазирано с тях."

Джоли не гледа на себе си като "перфектен родител" и казва, че може да е доста критична, когато не е наясно дали действа по правилния начин. Видяното от наследниците до този момент обаче я кара да вярва, че се справя добре. "Добротата им е голяма любов за мен."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA