Анджелина Джоли не смята, че е перфектен родител

Но все пак е "развълнувана от различните етапи, чувства и любопитства, през които преминават" децата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2021

Анджелина Джоли със сигурност не е обикновена майка, но смята, че е свършила страхотна работа в отглеждането на "доста страхотни хора". 

Пред People звездата от "Вечните" разкрива, че шестте ѝ деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиен и Нокс са оказали влияние един върху друг и това е чудесно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТРАДИЦИОННАТА МАЙКА, КОЯТО СИ СТОИ ВКЪЩИ

Анджелина Джоли не смята, че е перфектен родител

"Те са доста страхотни хора. Мисля, че имат значителен ефект един върху друг. Не съм техен ръководител, честна съм с тях. Държим се като хора", споделя тя, уточнявайки, че е "любопитна за всички различни аспекти", но основният ѝ приоритет продължава да е подкрепата за развитието на индивидуалните им виждания.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК АНДЖЕЛИНА ГОВОРИ ЗА РАСИЗЪМ С ДЕЦАТА СИ?

"Имам шест много индивидуални човешки същества в дома си. Толкова съм развълнувана от различните етапи, чувства и любопитства, през които преминават. Трябва да им помогнем да разберат кои са. Не можете да го направите, ако не се развивате ентусиазирано с тях."

Джоли не гледа на себе си като "перфектен родител" и казва, че може да е доста критична, когато не е наясно дали действа по правилния начин. Видяното от наследниците до този момент обаче я кара да вярва, че се справя добре. "Добротата им е голяма любов за мен."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA