"Звярът" тръгва към кината, готови сме да го последваме

Ако денят ви е сравнително скучен, то двоен кинобилет за ускоряващия пулса напрегнат трилър с Идрис Елба със сигурност ще реши проблема.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 август 2022

Може да прозвучи гръмко, но този август законът на джунглата е единственият, който има значение.

Казваме го, защото Идрис Елба и режисьорът Балтазар Кормакур ще ни отведат дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана и ще ни изправят лице в лице със Звярът.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТОФЪР НОЛАН СЕ ЗАВРЪЩА В ИГРАТА С "ОПЕНХАЙМЕР"

Звярът

Шансът вече да не сте гледали трейлъра на филма е доста малък, но сюжетната линия в него ще ни запознае с наскоро овдовелия лекар Нейт Даниелс (в ролята е именно звездата от "Лутър"), който решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка с надеждата отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс, но това, което започва като спокойно пътешествие в търсене на душевен покой и разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване. По петите им е огромен кръвожаден лъв, който, след сблъсък с бракониери, вижда всички хора като плячка.

Въпросите са много - ще успее ли Нейт да спаси семейството си? На какво е способен човек, за да оцелее и възможно ли е да спечели в неравностойна битка с дивата природа? А отговорите ще поднесем на сребърен поднос на двама от вас, защото с приятелите ни от Форум Филм България подаряваме двойни кинобилети за спиращия дъха напрегнат трилър.

Достатъчно е да посетите официалния ни Instagram акаунт, да откриете тематичния пост, изпълните условията под него и да стискате палци да изтеглим вас след 11:00 ч. на 15.08.

Звярът дебне, само в кината и 4DX от 12 август.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA