Хейли Бийбър има какво да каже за брака си с Джъстин

Ако питате супермоделът, изпълнителят на "Sorry" е не само неин съпруг, но и най-добър приятел.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 август 2022

Хейли Бийбър неведнъж е коментирала предизвикателствата в брака си с Джъстин Бийбър, но все още твърди, че той е най-добрият ѝ приятел.

В разговор с Harper's BAZAAR за септемврийския брой на списанието, супермоделът разкри, че границите на взаимоотношенията им със сигурност са били тествани през последните четири години.

жбгхй

"Просто мисля, че животът се променя през цялото време", споделя тя пред изданието. "Ден след ден, седмица след седмица, година след година. Мисля, че перфектният пример за това е, че през последните шест месеца и двамата преминахме през много сериозни здравословни проблеми. Трябва да разберете как да се справите с тези глупости. Има причина да казват "за добро или за лошо". Наистина е така!", размишлява половинката на певеца.

Припомняме, че наскоро племенницата на Алек Болдуин претърпя сърдечна операция, след състояние, наподобяващо инсулт, а лицето на изпълнителя беше частично парализирано поради синдрома на Рамзи Хънт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР: "МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА"

хйк

Двамата вече се възстановиха, Хейли стартира своя skincare бранд Rhode, а Джъстин поднови концертите от световното си турне.

"Той все още е човекът, при когото искам да се прибирам. Може да отлетя някъде, да си свърша работата, но нямам търпение да се върна вкъщи и да сме заедно. Имам чувството, че това е заради усилията, които полагаме и двамата", категорична е Хейли за чувствата към съпруга си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ И ДЖЪСТИН БИЙБЪР СА ПРОСТО НЕРАЗДЕЛНИ

хххх

Двамата са дългогодишни приятели, но стават двойка едва през юни 2018 г. Само месец по-късно са сгодени, а през есента на с.г. си казват заветното "да" на интимна церемония пред близки приятели и роднини.

Оттогава насам и Хейли, и Джъстин говорят открито за връзката си, за нейното бъдеще, за желанието за деца и всички други аспекти, които по принцип са тема табу и от които знаменитостите бягат в опит да запазят личното си пространство.

"В крайна сметка той е най-добрият ми приятел, но все пак е необходима много работа, за да се получи", завършва Бийбър. "Знам, че когато децата се появят, това ще бъде съвсем друг етап на напасване, но ще се сработим."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA