HOLY FVCK, Деми Ловато се завърна с гръм и трясък

Осмият студиен албум на музикалната сензация ни връща обратно в началото на нейната кариера.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 август 2022

Фотография: Animato Music/UMG

След седем студийни заглавия, всички от които дебютирали на челни позиции в Billboard 200, Деми Ловато се завръща с "HOLY FVCK".

Новата музикална колекция от 16 песни е пътешествие, основано на рок и поп-пънк корените на изпълнителката и е ретроспекция на нейния житейски опит. Представен с водещия сингъл "Skin of My Teeth", в "HOLY FVCK" певицата търси път към вътрешната сила, за да победи демоните.

"Създаването на този албум е най-удовлетворяващият творчески процес досега и съм благодарна на моите фенове и колеги, че споделиха пътуването с мен. Никога не съм се чувствала по-сигурна в себе си и музиката, която правя. Благодаря на моите Lovatics, които се забавляват с мен от самото начало и на тези, които тепърва ще се присъединят към нас. Този запис е за вас", заявява директно самата тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕМИ ЛОВАТО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО

От баладичното парче "Skyscraper" до суперхитовете "Sorry Not Sorry" и "Cool for the Summer", дискографията на Деми не спира да демонстрира качества, които не познават граници и умело смесват жанрове като поп, R&B, рок и соул.

За да промотира осмия си дългосвирещ проект, суперзвездата вече даде старт на голямо турне в Илинойс, което ще продължи с концерти в Бразилия, Чили и Аржентина, преди на 22 септември Деми да се отправи към Северна Америка.

Ние все още опитваме да решим, но кой е вашият любим сингъл?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA