Деми Ловато върви по пътя на възстановяването

Суперзвездата е оставила всички мисли за наркотиците зад гърба си, а скоро ще представи и новия си албум.

Деми Ловато казва, че вече "рядко мисли за всякакви вещества".

"Имаше хора около мен, които искаха да бъда трезва. Но не мисля, че аз го исках", споделя самата тя, разкривайки нови подробности за предстоящия си студиен албум "HOLY FVCK" и пътя към трезвеността. "Опитах просто да пуша трева, опитах да се договарям по всевъзможни начини."

б

И продължава. "Разбрах, че нищо от това не работи за мен. После в живота ми дойде приемането. Наистина рядко мисля за вещества, което е красиво и което никога не съм предполагала, че ще ми се случи."

Певицата отдавна говори открито за пристрастяването, включително за продължителните ефекти от предозирането си през юли 2018 г. Въпреки че хора, които използват марихуана, но се въздържат от алкохол се наричат "трезви в Калифорния", през декември тя потвърди, че премахва и този опиат от ежедневието си.

дфгхй

Звездата, която ще отпразнува своя 30-ти рожден ден през август, размишлява и върху следващия етап от живота си. 

"Навършвам 30 - има нещо интересно в това, просто започваш да приемаш къде се намираш в живота си. Вече не се опитваш толкова усилено да бъдеш някой, виждаш своята самоличност и мисля, че това също помага", казва изпълнителката на "Sorry Not Sorry".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОДИНИ НАРЕД ДЕМИ ЛОВАТО Е ЖИВЯЛА ЗА ДРУГИ ХОРА

дфгх

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕМИ ЛОВАТО: "СГОДИХ СЕ, ЗА ДА ДОКАЖА НА СВЕТА, ЧЕ СЪМ ДОБРЕ"

За да изпълни въпросното обещание, на помощ идва и новият ѝ албум.

"Погребение за моята поп музика", написа Ловато под кадър в официалния си Instagram акаунт, с който потвърди, че има известна "тежест" в новото ѝ звучене.

"Непрекъснато се развивам, непрекъснато се променям. Бих искала да загърбя останалата част от музиката си и да започна на чисто в тази нова ера за следващия албум", категорична е Ловато.

А малко след обявяването на албума, тя обяви и турне с участието на DEAD SARA и Royal & The Serpent.

"Толкова съм развълнувана да се върна на път след четири години без турнета... последно бях в Южна Америка. Работим толкова усилено, за да предоставим невероятно шоу за всички мои фенове и нямам търпение да ги видя лично, за да отпразнуваме тази нова музика", завършва нейния пост.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA