Принц Хари и Меган Маркъл с общо хоби

Оказва се, че кралската двойка споделя един и същ спорт и поддържат заедно добра форма.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 август 2022

Откакто принц Хари и Меган Маркъл се отделиха от британския кралски двор и живеят в САЩ, могат да правят всякакви обикновени неща като новото им общо хоби - тренирането на бокс.

Смята се, че двамата се увличат все повече по здравословния начин на живот – от храната, която слагат в чиниите си, до движението и дейностите за подобряване на тяхното психично състояние.

cfvgh

Двойката редовно е засичана да играе поло заедно, да карат колелета, както и на дълги разходки из различни места.

Оказва се, че има спорт, който както Хари, така и Меган, практикуват в свободното си време - бокс. Това разказа, принцът в подкаста „Лудият свят".

„Всички казваха: Боксът е добър за теб! И наистина е добър начин да се освободиш от агресията", споделя синът на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна.

vbn

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРАГЕДИЯТА, ОСТАВИЛА ОТПЕЧАТЪК ВЪРХУ ПРИНЦ УИЛЯМ И ПРИНЦ ХАРИ

„И това наистина ме спаси, защото бях на ръба да ударя някого. Така че да мога да ударя някой, който имаше подложки, със сигурност беше по-лесно", добавя Хари.

От своя страна Меган Маркъл е тренирала бокс още преди да се запознае с него. А откакто се се преместили в Америка, тя ходи заедно с него в залата и се разтоварва от натрупаното напрежение.

okij

Жената на кралския наследник е тренирала бокс, заедно с учителя си Хорхе Бланко, който е личен треньор на Дрейк и Крис Хемсуърт.

„Тренирах Меган, когато тя беше в Торонто по време на снимките на сериала Костюмари. Правихме малко бойни изкуства, малко бокс и понякога кикбокс. Прекарах страхотно време, тренирайки с нея", разкрива пред Vanity Fair испанският национален шампион по кикбокс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ДА Е РАБОТИШ ЗА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО?

poi

Въпросният спорт, практикуван от херцозите на Съсекс, е универсален. Той хем е един вид фитнес за тялото, хем подобрява здравето на сърцето, баланса и силата. Освен това гори бързо калории и намалява стреса – нещо, от което имат нужда като публични личности Хари и Меган.

Според американски издания, след като замина от Острова, принц Хари ходи по-често на фитнес и се грижи за своята фигура. Той играе поло на професионално ниво, освен това прави и някои упражнения в студиото в дома си. Там съпругата му тренира любимата йога.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA