Лейди Гага, отново като Стефани Джерманота

Певицата си спомня за моменти от тийнейджърството и каква е била в ранната си кариера.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 29 август 2022

Лейди Гага се върна в миналото, присъединявайки се към популярния TikTok тренд, носещ вълнуващото име "Teenage Dirtbag".

"Просто трябваше", споделя тя в описанието под своеобразното слайдшоу, което включва кадри от ранните години на кариерата ѝ - през 2008 г., малко преди да издаде дебютния си албум "The Fame".

@ladygaga I had to 🤣🖤🕶🔥 #teenagedirtbag ♬ Teenage Dirtbag - Sped Up (and she doesn't give a damn about me) (Sped Up) - Wheatus

"Само Стефани", добавя носителката на "Грами" в коментар.

Самата тя неведнъж е коментирала ранните години и пътя си към славата, особено покрай сюжетната линия в "Роди се звезда".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА НЕ ПОЛУЧИ НОМИНАЦИЯ ЗА "ОСКАР", НО Е ЩАСТЛИВА

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ НА "ДОМЪТ НА GUCCI"

"Това, което ме заинтригува в Али, е, че тя не беше като мен, когато започнах", казва изпълнителката на "Shallow" през 2018 г. "Когато исках да стана певица и реших, че наистина ще се опитам да успея, наистина вярвах в себе си. Затова бях заинтригувана от нейната уязвимост. Бях тормозена и подигравана, че имах големи мечти."

За да изиграе Али, Гага споделя, че е трябвало да се върне "по-назад в детството си, за да може да "бъде автентичното си Аз".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA