Мила Кунис е зашеметяваща в "Luckiest Girl Alive"

Новият проект на Netflix разказва истинската история на писателката Джесика Нол.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 септември 2022

Мила Кунис ще изиграе жена с много, много тъмно минало във филмовата адапатция на "Luckiest Girl Alive".

Когато стана ясно, че предстои Netflix да екранизира дебютния роман на Джесика Нол, който излезе на пазара през 2015 г., не очаквахме съпругата на Аштън Къчър да влезе в образа на Ани Фанели, но тя е най-добрият избор за ролята.

Създала завиден живот в Ню Йорк, но с милион тайни от миналото си, Ани се съгласява да бъде интервюирана от екип документалисти, който ще разкаже как е оцеляла след насилствено нападение в гимназията. Всичко това, докато се подготвя за нейната "пищна, но планирана с вкус" сватба с годеника ѝ Люк (в ролята е Фин Уитрок).

"Толкова съм близо до живота, който никой не смяташе, че заслужавам", казва Кунис в трейлъра, обяснявайки: "Носих ужасно нещо в себе си години наред, то натрупа този гняв вътре в мен. Не знам каква част съм аз и каква част съм измислила."

Година след публикуването на книгата, писателката, която е автор и на сценария на продукцията, разкри, че е била изнасилена като тийнейджърка, подобно на своята главна героиня.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИЛА КУНИС И АШТЪН КЪЧЪР ДАРЯВАТ 3 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА УКРАЙНА

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ИМЕНИЕТО НА МИЛА И АШТЪН

"Първият човек, който ми каза, че съм била групово изнасилена, беше терапевт, седем години по-късно", разкрива тя в тогавашно интервю. "Бягах, избягвах темата, защото ме беше страх. Страхувам се, че хората няма да нарекат случилото се с мен изнасилване."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИЛА КУНИС Е ИЗНЕВЕРИЛА НА АШТЪН КЪЧЪР... С BRIDGERTON

"Имаше толкова много от моята собствена история и опит, вградени в този герой. За мен беше наистина важно аз да бъда тази, която ще разкаже историята", казва още Нол за партньорството си със стрийминг платформата. Изглежда доста обещаващо!

Премиерата на "Luckiest Girl Alive" ще бъде на 7 октомври.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA