Мила Кунис е изневерила на Аштън Къчър... с Bridgerton

За разлика от Аштън Къчър, вие вероятно няма да се изненадате от разкритието, че Мила Кунис обожава новата аристократична драма на Netflix.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2021

Подобно на милиони други хора по света, Мила Кунис също се е оказала обсебена от Bridgerton. Последният феномен на Netflix предизвика крайно положителни или негативни емоции от страна на зрителите, но в дома на Аштън Къчър нещата са изглеждали по особен начин.

По време на свое ново интервю за Today With Hoda и Jenna, звездата от последните сезони на "Двама мъже и половина" разкри, че е опитал да се присъедини към приключенията на Саймън и Дафне, но е заспал в средата на първия епизод, което пък го е накарало да помисли, че съпругата му всъщност гледа порнография.

"Бях в средата на пети епизод, а който го е гледал, знае какво се случва в епизод пет", споделя Мила в телевизионния ефир. "Очевидно бях будна до полунощ, тъй като исках да знам какво се случва в това шоу, а дълбоко заспалия Аштън се събужда в средата на пети епизод и ме пита дали гледам порно. Беше толкова объркан". 

"Гледаше го посред нощ и не знаех какво става. Запитах се дали има някой друг в леглото. Беше ужасяващо", разкрива Къчър, който продължава да смята, че тя му е изневерила с шоуто. "Наистина го направи".

Кунис и Къчър не са единствените сблъскали се лице в лице с аристократичната представа на Шонда Раймс. Феновете направиха специално проучване, за да открият всички исторически неточности, експерти оцениха бижутата, които героите носят, а още преди да има потвърден втори сезон, стана ясно, че продукцията може да продължи цели осем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA