Принц Хари разчувства всички с думите си след смъртта на Елизабет II

Той публикува трогателно послание, в което ясно се вижда, че скърби за баба си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 септември 2022

Принц Хари публикува трогателното послание след смъртта на кралица Елизабет II.

Принц Хари отправи емоционално послание по повод кончината на кралица Елизабет II. Изявлението бе публикувано вчера на сайта на фондацията на Хари и Меган, а думите на херцога на Съсекс са наистина трогателни.

Ето какво сподели той в чест на своята баба: "В дните, в които честваме живота на моята баба, кралица Елизабет II, и в дните, в които скърбим за нейната загуба, си припомняме как тя служеше като отправна точка и компас за мнозина през годините ѝ на служба. Беше почитана и уважавана по цял свят".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТИЛЪТ НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II БЕШЕ СИНОНИМ НА БЕЗУПРЕЧНОСТ

"Нейната непоклатима грация и достойнство я съпровождаха през целия ѝ живот и остават като част от наследството ѝ. Нека си спомняме за думите, които изрече след кончината на съпруга ѝ принц Филип, които могат да ни донесат утеха и сега:

"Животът, разбира се, се състои от финални раздели, както и от първи срещи.", продължи принца.

Той се обърна към нея с думите: "Бабо, тази финална раздяла ни носи огромна тъга, но аз ще ти бъда вечно благодарен за всички първи срещи, които съм имал с теб - от най-ранните ми детски спомени, през първата ни среща като мой главнокомандващ, до първия път, в който се запозна с прекрасната ми съпруга и прегърна обичаните си внуци".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО КЕЙТ МИДЪЛТЪН И МЕГАН МАРКЪЛ НЕ БЯХА В БАЛМОРАЛ?

Хари не пропусна да почете и баща си, който зае ролята на Елизабет II и стана автоматично крал на Великобритания: "Винаги ще ценя тези моменти, прекарани с теб. Вече ни липсваш толкова много, не само на нас, но и на целия свят. И като си говорим за първи срещи, сега е моментът да почетем моят баща и неговата нова роля като крал Чарлз III".

"Благодаря за отдадената служба. Благодаря за мъдрите съвети. Благодаря за заразителната ти усмивка. И ние се усмихваме, знаейки, че с дядо сте отново заедно и почивате в мир.", завърши внукът на кралицата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA