Ще разкажат ли Хари и Меган историята си?

Двойката настоява Netflix да сложи край на сериала "Короната", но това далеч не е всичко.

Принц Хари и Меган Маркъл са настояли Netflix да сложи край на сериала "Короната", преди сюжетната линия да стигне до драмата им.

Според кралския биограф Анджела Левин, преди около две години Хари ѝ е доверил, че е решен да спре поредицата, за да избегне момента с интерпретирането на живота му като зрял човек и връзката му с Меган.

fghjk

Хитовата драма невинаги представя членовете на кралското семейство в положителна светлина, а според херцога на Съсекс сериалът "се присмива" на баща му, майка му и баба му, въпреки че всички членове на фамилията "гледат абсолютно всичко" от него.

Въпреки че се твърди, че Хари и Меган са използвали позицията си на партньори с Netflix, за да настояват за финал, някои се чудят дали решението на двойката не би добавило още повече напрежение върху вече обтегнатите им отношения с останалата част от клана.

dfghjkl

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НА МИРА?

Левин също се опасява, че екипът на стрийминг платформата получава твърде много информация, която може да използва срещу тях. "Мисля, че начинът, по който напуснаха кралското семейство и начинът, по който живеят сега, е различен. Почти неузнаваем е в сравнение с онзи принц Хари, с когото прекарах много време. Мисля, че са наивни, както са били за много други неща", споделя тя.

Авторката, която написа биографията на Хари, смята, че тази стратегия е грешка и всъщност може да има дългосрочен обратен ефект върху двойката.

vgbhjkl

Според кралския експерт Дънкан Ларкомб, ако Бъкингамският дворец говори за поведението на Меган и Хари по някакъв начин, двамата ще дадат ново високопоставено интервю пред Опра Уинфри, за да разкажат мнението си по отношение на случващото се.

"Това е не само необичайно, но и абсолютно безпрецедентно. Мисля, че причината да не публикуват резултатите от доклада е фактът, че семейството се страхува от херцога и херцогинята на Съсекс. Те знаят, че ако кажат истината, Хари и Меган отново ще изиграят ролята на жертва пред Опра".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA