Принц Андрю може да бъде изгонен от двореца си

Това ще бъде само една от промените, направени от новия държавен глава на монархията.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 септември 2022

Принц Андрю се тревожи, че ще бъде "хвърлен на вълците" и изритан от кралското имение.

След като Чарлз официално наследи трона, той планира да направи много промени в редиците на фамилията, включително това къде ще живеят всички останали.

Самият Чарлз се мести в Бъкингамския дворец, но брат му и Сара Фъргюсън се притесняват, че могат да бъдат изгонени от дома си с 31 стаи, въпреки че в момента са "в безопасност", или поне така смятат кралските репортери на Острова.

Особено като се има предвид факта, че Андрю е подписал 75-годишен договор за наем на имението, така че ако бъде принуден да напусне, ще получи 7 милиона паунда като компенсация.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЪДЯТ ПРИНЦ АНДРЮ И САРА ФЪРГЮСЪН ЗАРАДИ ХИЖА В ШВЕЙЦАРИЯ

"Вече не са под закрилата на кралицата, но би изглеждало безчувствено да ги изхвърли толкова скоро след смъртта ѝ. Но ако той не изпълнява никакви задължения и се разхожда от сутрин до вечер в имение за 30 милиона и има големи разходи... тогава е сигурно, че ще го изгонят", коментират източници.

Те съобщават, че Андрю и Сара "очакват да получат предизвестие за напускане през следващите месеци", а вътрешен човек отбелязва, че ако това се случи, двойката планира да се премести в Мейфеър.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA