Какво точно се случва със скандала около Адам Лавин?

Няколко жени обвиниха певецът, че е флиртувал с тях. Той направи сравнително противоречиво изявление.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 септември 2022

След като напълно изненадващо куп жени признаха, че Адам Лавин е имал отношения с тях, певецът отрече да е изневерявал на бременната си съпруга Бехати Принслу.

"Имах лоша преценка, когато разговарях с когото и да било, освен със съпругата си", казва фронтменът на Maroon 5 в официално изявление.

zsxdcgh

"Нямах афера, но въпреки това веднъж прекрачих границата. Обърнах внимание на това и предприех нужните стъпки, за да поправя проблема със семейството си", разказва още той, продължавайки: "Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда достатъчно наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога повече. Поемам пълна отговорност. Ще го преодолеем и ще го преодолеем заедно."

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Причината Адам да се окаже под светлината на прожекторите е viral TikTok видео, в което потребителката Съмнър Строх заяви, че двамата са имали афера в продължение на година.

"По това време бях млада, бях наивна. Можех да бъда манипулирана лесно", казва тя, добавяйки, че никога не е планира да разкаже историята си, но въпреки това показва скрийншоти, в които изпълнителят на "Moves Like Jagger" иска да продължи връзката си с нея и твърди, че има желание да кръсти детето си Съмнър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙСЪН ДЕРУЛО И АДАМ ЛАВИН ЩЕ ВЗРИВЯТ TIKTOK

xcvbn

В разгара на цялата драма се появиха още две жени, които твърдят, че Адам е флиртувал с тях онлайн.

Във вече изтрито друго TikTok видео млада дама споделя, че има "много повече" доказателства в подкрепа на твърденията си, но е избрала да не ги прави публично достояние, защото не е "удобно да публикува всичко", което Адам е изпращал с течение на времето.

"Предполагам, че ако други момичета са преживявали това, трябва да го публикуват, защото се чувствам наистина зле за съпругата му."

cfvgbhn

Бившата йога инструкторка на Лавин разкри, че неведнъж той е изявявал желанието си да прекара деня с нея гол, като дори е правил коментари за различни части от тялото ѝ в периода между 2007 и 2011 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСИ ТЕЙГЪН ОТНОВО РАЗПАЛИ СКАНДАЛ В INSTAGRAM

цдфжгбхн

Само седмица преди изплуването на въпросния клип, Адам и Бехати потвърдиха, че очакват третото си дете, а към този момент моделът на Victoria's Secret все още не е коментирал скандала публично.

Преди броени дни двамата бяха забелязани от папараците, докато вземат дъщерите си от училище, но вероятно тепърва предстои да разберем повече.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA