Риана ще бъде голямата звезда в полувремето на Super Bowl

След като веднъж отказва голямата чест, изпълнителката официално ще се качи на сцената през февруари.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 септември 2022

Риана ще бъде хедлайнер на полувремето на Super Bowl.

След като стана ясно, че Тейлър Суифт е отказала на NFL и Roc Nation, защото иска да презапише и останалите си албуми, изпълнителката на "Work" потвърди големите новини с Instagram кадър, в който държи футболна топка.

"Развълнувани сме да приветстваме Риана на сцената на Apple Music Super Bowl Halftime Show", сподели Сет Дудовски, ръководител на музикалния отдел на NFL, в официално изявление. "Риана е артист - от онези, които се случват веднъж на поколение, от онези, които са културна сила през цялата си кариера. Очакваме с нетърпение да работим заедно за още едно историческо шоу."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА НАПРАВИ РЯДКА ПУБЛИЧНА ПОЯВА В ЛОНДОН

През 2019 г. Риана разкри в интервю за Vogue, че е отхвърлила предложението да бъде хедлайнер заради отношението на организацията към Колин Каперник.

Тогава куотърбекът започна мирно да протестира за расова справедливост, като коленичи по време на Националния химн през 2016 г.

"Не можех да се осмеля да го направя. За какво? Кой печели от това? Не са моите хора. Просто не можех да се продам. Има неща в тази организация, с които изобщо не съм съгласна, и нямах намерение да бъда полезна по никакъв начин."

Припомняме, че Каперник напусна отбора през 2017 г. и впоследствие заведе дело срещу лигата за това, че го е отстранила от играта като "отмъщение" за неговия активизъм.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА, A$AP ROCKY И ПЪРВИТЕ ИМ ДНИ КАТО РОДИТЕЛИ

Въпреки че продължаваме да сме в очакване на новия албум на Риана, в началото на тази година тя стана майка, продължава да развива Fenty Beauty и Savage x Fenty, а какво грандиозно шоу ще представи във вечерта на 12 февруари, очакваме да разберем.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA