Селена Гомес коментира интервюто на Хейли Бийбър

Изглежда, че драмата се задълбочава още повече.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 03 октомври 2022

Селена Гомес реши да не стои безмълвна и пусна изявление за интервюто, което Хейли Бийбър даде за подкаста "Call Her Daddy".

В него супермоделът признава, че "много от омразата" идва от фенове, които вярват, че точно тя е "откраднала" Джъстин от Селена през 2018 г. "Предполагам, че може би просто идва от факта, че им се искаше той да бъде с друга", след като няколко пъти повтори, че тийн идолите "не са били във връзка по това време".

Няколко дни по-късно Селена пусна Live в TikTok и напомни на своите последователи да бъдат "мили" онлайн.

"Мисля, че някои от нещата, за които дори не е нужно да знам, са просто подли и отвратителни. Не е честно и не трябва да се говори с никого по този начин", казва тя, без директно да споменава Хейли.

"Искам да кажа, че е невероятно иронично, че пускам нещо само с мили думи", продължава изпълнителката на "Lose You To Love Me", имайки предвид матовите червила Kind Words - най-новото допълнение в иначе впечатляващото портфолио на Rare Beauty.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС ЩЕ РАЗКАЖЕ ЖИВОТА СИ В ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ

dfgh

Селена добави: "Ако подкрепяте Rare, не мога да ви благодаря достатъчно. Но знайте, че вие ​​също така подкрепяте разбирането, че думите имат значение. А те наистина имат значение. Просто искам да го знаете и се надявам да разбирате, че могат да са много по-големи от всичко останало."

Суперзвездата приключи предаването на живо с благодарност за всички, които са я "изслушали", заявявайки, че оценява "цялата любов".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA