Селена Гомес смята, че 20-те са "добри, трудни и красиви"

Навлизайки в 30-те, нашата вечна любимка обърна поглед към изминалото десетилетие.

Навлизайки в нов етап от живота си, Селена Гомес поглежда назад към последното десетилетие.

След като навърши 30 на 22 юли, актрисата, певицата и основател на Rare Beauty разсъждава по темата в откровен Instagram пост, признавайки, че най-накрая е "имала момент да навакса".

vbghn

"Моите двадесет години бяха пътуване през добри, трудни и красиви моменти, които никога няма да забравя", написа звездата от "Only Murders in the Building" под две черно-бели снимки от партито за рождения си ден.

"Всеки от тях ме е оформил в човека, който съм днес. Аз съм човек, който все още се учи, но е по-сигурен какво има значение и какво иска", написа Гомес.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 29 (СТРАШНО СЛАДКИ) ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ СЕЛЕНА ГОМЕС

"Някой, който е благодарен за всеки един подарък и всеки един урок по пътя. Вървя напред, насърчена от толкова много силни, силни хора около мен. Искам да направя всичко възможно, за да приема красивото и болезненото ден по ден. Нека всичко това ме превърне в най-доброто Аз, което мога да бъда за себе си/другите/вас", продължи с искрените си думи Селена.

Истината е, че изпълнителката е променила начина, по който гледа на годините. "Обичам да раста. Когато бях по-млада се страхувах от това и си мислех, че животът ми ще изглежда толкова различен. Но сега си казвам: "Уау, това не е това, което някога съм очаквала и не мога да бъда по-развълнувана. Спрях да се интересувам какво ще кажат хората и това е прекрасно."

"Мога да кажа, че наистина започвам да харесвам своите 30", казва още тя, преди да изрази благодарност към своите приятели, последователи и фенове. "Много ви благодаря, че сте част от живота ми, ето още едно десетилетие! Обичам ви всички, отвътре и отвън, толкова много, че боли."

cvbn

Изпълнителката на "Love You Like a Love Song" сподели снимки от партито и с най-добрата си приятелка - Тейлър Суифт. "30, луди и достойни", написа тя под публикацията.

Селена изрази мотивацията си да се събират средства за Фонда в подкрепа на психичното здраве и заяви, че това е най-голямото ѝ желание тази година. "Заедно можем да намалим стигмата около психичното здраве и да увеличим достъпа до ресурси. Много ви обичам!"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA