"Хелоуин: Краят" е тук, спечелете двоен кинобилет за последната среща с Майкъл Майърс

Въпросът е кой ще оцелее след съдбовния сблъсък. Отговорът? Вече ни очаква на големия екран.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 октомври 2022

Не знаем дали с течение на времето не сме се оказали погрешно програмирани, или просто влиянието на попкултурния феномен е толкова голямо, но с наближаването на Хелоуин в главата ни задължително се появяват образите на Джейми Лий Къртис и Майкъл Майърс.

Само че тази година легендарният хорър франчайз достига епичния си, страховит завършек с Хелоуин: Краят.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРАЗНИКЪТ НА ВСИ СВЕТИИ НЯМА ДА Е СЪЩИЯТ СЛЕД КРАЯ НА "ХЕЛОУИН"

Хелоуин: Краят

Реинкарнацията започна през 2018 г., когато първият филм от новата трилогия на Дейвид Гордън Грийн се превърна в най-касовия филм за 45-годишната история на поредицата, а сега Лори Строуд и Майкъл Майърс се изправят един срещу друг в битка - различна от всичко виждано досега.

Действието на Хелоуин: Краят се развива четири години след събитията в Хелоуин убива и оттогава никой не е чувал и виждал Майкъл Майърс. Лори живее с внучката си Алисън и пише мемоарите си. След като позволява духът на Майкъл да диктува и определя реалността ѝ в продължение на десетилетия, тя най-накрая е решила да се освободи от страха и гнева и да прегърне живота. Но когато младият Кори Кънингам е обвинен в убийството на момче, на което е бил бавачка, започва вълна от насилие и ужас, принуждаващи героинята на Джейми Лий Къртис най-накрая да се изправи срещу неконтролируемото зло и веднъж завинаги да сложи край. И то какъв!

За да сте от първите, които ще имат възможността да видят финала на голям екран, включете се в играта с приятелите ни от Форум Филм България и може да спечелите двоен кинобилет за филма. Насочете се към официалния ни Instagram акаунт, не се страхувайте да отворите тематичния пост и прочетете внимателно всички подробности.

Крайният срок за участие е 17.10 включително., а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на 18.10.

 Хелоуин: Краят - вече в кината, IMAX и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA