Сидни Суини е готова да спаси света в "Барбарела"

Звездата от "Еуфория" ще продуцира и изиграе главната роля в римейка на лентата от 1968 г.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 октомври 2022

Сидни Суини ще изиграе супержената Барбарела, която лети в галактиката и е готова да спаси всички по света.

Звездата от "Еуфория" потвърди участието си в проекта с Instagram пост, споделяйки кадър от оригиналния комикс и описание "Време е да спасим вселената".

Суини ще бъде и изпълнителен продуцент на лентата от Sony Pictures, която тепърва ще търси своя актьорски състав.

Адаптиран от комиксите на френския писател и илюстратор Жан-Клод Форест, в оригиналната лента от 1968 г. Джейн Фонда играе ролята на Барбарела, пътуваща в космоса. Въпреки че филмът не е бил касов хит по онова време, с годините се превръща в емблематичен, а ролята на Фонда - за култова такава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В ХОЛИВУД

Сюжетът разказва за смелата Барбарела от 41-ви век, изпратена да намери и спре злия учен Дюранд Дюранд, който е създал оръжие, за да унищожи човешката раса.

Deadlline съобщава, че през 2014 г. е планиран телевизионен сериал за историята от Amazon Studios, но проектът така и не се осъществява. Затова предстоящият филм на Сидни ще бъде първият път от 1968 г. насам, когато Барбарела се завръща, за да спаси галактиката.

Очевидно Суини се е насочила към фантастичната част от шоубизнеса, тъй като през март стана ясно, че ще участва в "Spider-Verse Madame Web" с Дакота Джонсън.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ ПОЛУЧИ ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДИТЕ "ЕМИ"

След това очакваме биографичната лента "Reality Winner", трилъра "National Anthem" и всички проекти, които тя ще продуцира със собствената си компания Fifty-Fifty Films.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA