Ванеса Хъджънс ще учи магьосничество в документален филм

Звездата от "Училищен мюзикъл" ще демонстрира паранормалните си способности в предстоящата лента.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 октомври 2022

Точно така, Ванеса Хъджънс ще участва в документален филм за магьосничество.

Звездата от "Училищен мюзикъл" и най-добрата ѝ приятелка GG Magree ще разкажат повече по темата в лентата "Dead Hot: Season of the Witch", проследяваща приключенията на двете момичета, докато изучават основите на магията, лова на духове и свързването с тях.

90-минутният проект е описан като "интимно пътешествие в свръхестественото царство", което служи като "история за съзряването, изследващо идентичността, женската сила и сестринството".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВАНЕСА ХЪДЖЪНС МОЖЕ ДА ОБЩУВА С ПРИЗРАЦИ

Хъджънс публикува backstage кадър в собствения си Instagram акаунт, а екипът на Variety съобщава, че филмът е резултат от собствените открития на двете "самоуки ученички", които решават да намерят и поканят хора, за да документират откритията си.

Джули Пици, директор на продуцентската компания Bunim-Murray, обясни, че проектът е придобил по-дълбоко послание в процеса на работа, въпреки че е пълен със забавление.

"Толкова са увлечени", коментира тя в официално изявление. "Когато ги опознахме, разбрахме, че тяхното любопитство не свършва до свързването със света на духовете, паранормалното и свръхестественото. Става въпрос за любовта към себе си, за откриването на вътрешната женска сила и мощ."

цдфжгбхн

Хъджънс неведнъж е споделяла, че е имала "много" сблъсъци с духове през годините и казва, че е приела факта, че "вижда и чува неща".

"Спомням си как се оправях за училище, когато бях на 8. Имаше една играчка на масата, която започна да върви след мен", разкрива актрисата неотдавна. "Изплаших се, но след това си казах: "Не, това е дарба, някаква способност, така че ще го приема."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕША Е СПАЛА С ПРИЗРАК, А РЕБЪЛ УИЛСЪН Е СТАНАЛА АКТРИСА ЗАРАДИ ХАЛЮЦИНАЦИЯ?

цфжгбн

В друг случай през 2011 г., 33-годишната звезда си спомня, че е чула стъпки, докато е била в стара къща, но не е могла да намери източника им. "Преследвах призрака около 10 минути, но след това стана твърде странно и просто си тръгнах."

Хъджънс признава, че е била уплашена, но се е опитала да разбере значението на случката. "Имам чувството, че е загубила съпруг по време на война и чака мъжът ѝ да се върне при нея. Определено беше женски дух."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA