Lizzo говори открито за моногамията

"Хората се борят за нея, молят се за нея", споделя изпълнителката, която не разбира стереотипите около връзките.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 октомври 2022

Свикнали сме Lizzo да говори без задръжки по всякакви въпроси, но когато става дума за връзката ѝ с Майк Райт, тя е изненадващо романтична.

В ново интервю за Vanity Fair певицата сподели, че двамата се познават повече от години. "Той е всичко. Просто сме влюбени и това е."

бнм

"Моногамията религия ли е? Хората се борят за нея, молят се за нея. Не съм влюбена в множество партньори, защото това не съм аз, но той е любовта на живота ми и най-добрия приятел в него", коментира изпълнителката на "Good As Hell" в друго интервю.

"Не мисля за секс, когато мисля за моногамия и правила. Мисля за автономията и независимостта на двама ни", допълва носителката на "Грами".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: LIZZO: "ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ СЪМ ДЕБЕЛА, ХАРЕСВА МИ ДА СЪМ ДЕБЕЛА"

цжбн

И продължава: "Колко прекрасно би било да бъда този напълно независим човек и да се съберем, за да сме двама напълно независими хора? Не разбирам това с другата половинка. Не. Аз съм цяла, ти също си цял човек. Ние сме като огледален образ един на друг. Свързани сме, но това не означава, че съм била незавършена, преди да те срещна".

Относно плановете за брак някой ден, Lizzo споделя, че Vanity Fair: "Ако исках да започна бизнес с него, щях да се омъжа, защото тогава финансите ни ще се съберат. Харесвам сватбите. Бих искала да имам сватба вместо брак."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA