Lizzo: "Всички знаем, че съм дебела, харесва ми да съм дебела"

Музикалната сензация ще продължава да отговаря на критиките спрямо себе си, защото иска да наложи нов стандарт.

Lizzo знае, че всички коментират външния ѝ вид, но това никога, ама никога, не я е притеснявало.

"Заслужавам светлината на прожекторите", споделя самата тя в интервю за новия брой на People. "Заслужавам вниманието. Талантлива съм, млада съм, секси съм. Знаеш ли? И работих усилено."

С течение на времето body positivity философията стана неразделна част от публичния образ на певицата. Тя обаче разкрива, че може да я опише като семейна черта, за която всъщност е благодарна.

Въпреки че баща ѝ е изпитвал сериозно колебание, в крайна сметка още като дете тя разбира "как Америка се отнася към черните хора. Към черните жени. Много бързо видях как се отнасяме и към дебелите хора."

Използвайки термина "дебела", Lizzo уточнява, че не разбира защо той трябва да е израз на негативност. "Добре, всички знаем, че съм дебела. Знам, че съм дебела. Това не ме притеснява. Харесва ми да съм дебела, но съм красива и здрава. Така че може ли да продължим?"

57

Трикратната носителка на "Грами" не е съгласна с начина, по който "красотата" се приема в нашето общество и продължава да не е наясно защо теглото ѝ постоянно е тема за разговор. "Мисля, че имам наистина горещо тяло. Прегръщам това разбиране все повече и повече с всеки изминал ден."

"Може да не е идеалният тип тяло, както, да речем, Ким Кардашиян може да не е идеал на някого, но тя е икона и е създала съвременен стандарт за красота. Това, което правя, е да приема моята увереност и да се опитам да създам свой собствен стандарт, който един ден ще бъде просто стандарт."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО НОСИ LIZZO В МАЛКАТА СИ ЧАНТА VALENTINO?

Изпълнителката на "Good as Hell" уточнява, че никога не е имала за цел да бъде милионер или секссимвол, но щом вече е, ще направи всичко възможно, за да повярва в себе си и да отговаря на непрекъснатите нападки, хвърляни към нея. Както и досега.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA