Салма Хайек... и плочките на Чанинг Тейтъм

Латино иконата се присъединява към звездния каст за третия (и предполагаемо последен) филм "Професия: Стриптийзьор".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 октомври 2022

Да, Салма Хайек се включва в звездния екип на "Magic Mike's Last Dance".

Самата тя и Чанинг Тейтъм споделиха кадър от снимачната площадка на третия филм, който очакваме на 10 февруари следващата година и който ще постави финал на поредицата.

Въпросният кадър ли? В него виждаме Хайек със затворени очи, усещайки от първа ръка (буквално) коремните мускули на Тейтъм, докато той е с вдигната блуза. "Няма да искате да пропуснете #MagicMikesLastDance", гласи описанието, завършващо с огнено емоджи.

42-годишният актьор публикува същата снимка с думите: "Всички хубави неща започват в Маями", а по-рано през годината, когато разказваше за целите на третия филм, сподели: "Искам това да бъде Супербоул на събличането. Искам да танцуваме така, както никога не смев другите два филма."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОУИ КРАВИЦ Е НАИСТИНА БЛАГОДАРНА ЗА ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ

Тогава Тейтъм каза, че е важно за продължението да има и наистина добра главна женска роля.

"Никога не сме правили традиционна любовна история и това няма да бъде такава. Но искам да имам същия, ако не и по-централизиран женски образ. Не искам да я карам да поеме щафетата, но нека третият филм да бъде за опита на жена да танцува, защото вече два филма бяха за преживяванията на Майк и момчетата", разказа той.

Актрисата от "Домът на Gucci" ще влезе на мястото на британската актриса Танди Нютън, която се оттегли от филма по лични причини.

За участието си в проекта, Хайек сподели: "Вижте, няма да се оплаквам, но средно на ден трябваше да работя с 12 стриптизьорки. Не една, не две - 12. Все още е тежка работа".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA