Anitta проговори за пластичните операции и издигането до върха

Тя току-що беше обявена за "музикален иноватор", а вече мисли за реализирането на следващата си мечта.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 октомври 2022

Anitta беше обявена за "музикален иноватор" от списание WSJ за 2022 г.

Бразилската суперзвезда е откровена за предизвикателствата си в света на музиката, феновете и външния си вид през списание WSJ.

"Innovator Issue & Awards", които се връчват от 11 години почитат иноваторското мислене и културното въздействие на различни хора от развлекателната индустрия.

Въпреки успехите си в Бразилия и САЩ, изпълнителката казва, че се е сблъскала с негативизъм, който не е очаквала от нейни колеги в началото на кариерата си.

фжгбхн

„Хората от индустрията казаха: „Е, можеш да опиташ да станеш международен изпълнител, но това е невъзможно. Никой никога не е успявал", разказва тя. „Невъзможно? Тази дума просто ме предизвика."

За да се докаже, Anitta работи върху усъвършенстването на английския и испанския си и пътува по целия свят, за да разгласи името си. В крайна сметка, тя се мести в Маями, за да пробие на американския пазар. Така тази година участва във фестивала Coachella, което я прави първата бразилска изпълнителка, направила това.

Но докато разчупва шаблона, създаден за нея от родната й страна, тя признава, че не иска да се занимава с музика завинаги.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЙЛЪР СУИФТ НИ КАНИ В СЪНИЩАТА СИ С "MIDNIGHTS"

жбнм

„По дяволите, не!", каза тя пред WSJ. Вместо това, нейният план е да се откаже след още пет или шест години и да започне да се занимава с актьорство.

„Безсмислено е да продължавам да се насилвам да правя неща, които няма да изпълнят нови мечти. Вече направих това, което беше невъзможно", казва бразилката.

29-годишната певица на "Envolver" откровено говори и за операцията на носа си, процедурите за оформяне на челюстта и уголемяването на гърдите, които за първи път засегна в документалния си филм за Netflix "Vai Anitta", които са табу в родната й страна.

цжгбхн

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА ПУСКА ПЕСЕН, ЗА ДА ИЗПРАТИ ЛЮБОВТА

„Няма нищо общо с това, че не се харесвам. За мен това е като да си сменя прическата… Дори и да не е добре или по начина, по който съм очаквала, все пак ми харесва процесът. Харесвам адреналина.", казва тя.

Звездата сподели, че има "стотици" пластични операции. Въпреки това, не си е правила процедури за премахване на целулита – нещо, за което феновете й я поощряват.

Видеото към песента й „Vai Malandra" от 2017 г. включва тела с всякакви форми и размери, а Anitta не е направила никаква редакция на нито едно от тях, включително и на своето. Това, според нея е породило коментарите на феновете, че се чувстват по-уверени в собствените си тела.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA