Адел обича Рич Пол, но обича и онлайн шопинга

"Смешно е, защото винаги казвам на приятелите си, че имам нужда от хоби", споделя музикалната сензация.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 31 октомври 2022

Това, което прави Адел щастлива? "Отделянето на специално време" за Рич Пол и "онлайн пазаруването".

В последния си Instagram live, озаглавен "Happy Hour with Adele", изпълнителката на "I Drink Wine" обясни, че мобилните игри и гореспоментатите два фактора ѝ помагат да се задържа на повърхността предвид натоварения график.

"Купувам много дрехи – пазарувам онлайн", споделя тя. "Не съм вехтошарка, просто обичам да купувам много неща, защото всъщност не пазарувам. Не съм като Майкъл Джексън, който казва "Ще имам това и аз" и това, и това" — не, просто си казвам "Ами ако имам нужда от това?"

Адел отбеляза, че всъщност не "ходи никъде" и няма причина да купува толкова много неща, но наскоро е почистила част от гардероба си и просто е трябвало да замени доста елементи от него.

"Имах свободна спалня в къщата си, която беше пълна с различни неща, продадох всички. Сега имам нова, чиста спалня и е невероятна", обясни тя. "Но обичам да купувам много маратонки и различни топове."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ЩЕ ЖИВЕЕ В ДОМА НА СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН

Продължавайки списъка с нещата, които я правят щастлива, Адел говори за Рич Пол и косматите си приятели у дома, Боби и Фреди: "Бих казала, моите кучета и отделянето на специално време за Рич. Все пак сезонът току-що започна и повярвайте ми, аз наистина съм голяма фенка на баскетбола."

"Бих искала да започна да се уча да рисувам по-добре в някакъв момент", допълва суперзвездата. "Смешно е, защото винаги казвам на приятелите си, че имам нужда от хоби. Моето хоби беше пеенето, но сега е и работа, така че донякъде отне момента, в който го правех за себе си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA