Новото видео на Адел е само за мечтатели

Изпълнителката пие вино и се наслаждава на приказна гора в екранизацията към "I Drink Wine".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 октомври 2022

Адел представи официалното музикално видео към "I Drink Wine".

В клипа, режисиран от Джо Талбот, който започва с картичка в стар холивудски стил, 15-кратната носителка на "Грами" се носи през река до щастлива двойка и върти очи, докато пълни чашата си с вино и хвърля бутилката зад борда.

След това минава покрай група рибари и флиртува с един от тях, изигран от актьора Кендрик Сампсън. Той плува покрай певицата, която се озовава сред група синхронни плувци, които в крайна сметка го издърпват от нея.

Докато денят се превръща в нощ, изпълнителката на "Easy On Me" продължава да се носи през реката в приказната гора, преди камерата в крайна сметка да покаже снимачната площадка и фоновия екран.

"I Drink Wine" е първото видео на Адел след "Oh My God", което се появи през януари и общо третия екранизиран сингъл от албума "30".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ПОЛУЧИ ПЪРВАТА СИ НАГРАДА "ЕМИ"

Междувременно Адел се подготвя да стартира и концертите от отложената си Las Vegas Residency програма, като се очаква да излезе на сцена общо 32 пъти между 18 ноември и 25 март 2023 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ Е НА 34 И НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-ЩАСТЛИВА

"Думите не могат да обяснят колко съм възторжена, че най-накрая мога да обявя тези концерти", написа тя в Instagram. „Наистина бях с разбито сърце, че трябваше да ги отменя. Но след тази цяла вечност на планиране на шоуто съм по-развълнувана от всякога!"

"Да бъда с вас в такова интимно пространство всяка седмица беше това, което най-много чаках и ще ви дам най-доброто от себе си", каза Адел, завършвайки с благодарност за търпението.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA