Илон Мъск изтри акаунта на Амбър Хърд в Twitter

На официалната страница на актрисата се показва надпис: „Този ​​акаунт не съществува".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 ноември 2022

Акаунтът на Амбър Хърд в Twitter изчезна, тъй като бившият ѝ Илон Мъск става главен изпълнителен директор на компанията.

От няколко дни акаунтът на Хърд в Twitter, @realamberheard, е деактивиран. Екранът на страницата гласи: „Този ​​акаунт не съществува".

36-годишната актриса все още има акаунт в Instagram с 5,3 милиона последователи, където последната й публикация е изявлението ѝ от 1 юни след делото с бившия ѝ съпруг Джони Деп.

е4р5т6ъ

Мъск, който излизаше с Хърд малко след раздялата им с Деп, наскоро купи Twitter и стана негов главен изпълнителен директор. Милиардерът издаде публично писмо до рекламодателите, уверявайки ги, че не иска платформата „да се превърне в безплатна среда, където всичко може да се каже без последствия!"

Представител на 51-годишния Илон каза по-рано, че той и Амбър, които се разделиха през август 2017 г. , „Отначало връзката им не беше романтична. Това стана доста по-късно."

Повече от година след раздялата им Хърд каза: „Илон и аз имахме красива връзка и сега имаме прекрасно приятелство, което се основаваше на нашите основни ценности. Интелектуално любопитство, идеи и разговори, споделена любов към науката. Просто се сближихме с много неща, които говорят за това кои сме отвътре. Уважавам го толкова много."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АМБЪР ХЪРД ПРОДАВА ДОМА СИ ЗАРАДИ ДЖОНИ ДЕП

евртъу

По време на процеса по-рано тази година Кристиан Карино, който  представляваше Амбър и Джони, сподели текстови съобщения относно връзката й с Мъск. Карино попита защо е „тъжна", ако не е „влюбена в него", а след това тя призна, че „просто запълва празнини" с милиардера след Деп.

Малко по-късно Хърд изпрати съобщение на Карино: „Мразя, че отново мъж ме остави да се пържа на огъня... Те са ми ядосани, че ги напуснах и споделих такива неща за връзките ни." След това Карино отговори: „Можеш да избегнеш всичко това, ако спреш да се срещаш с по-известни хора. Можеш да бъдеш с мъж, който не е известен."

Дни преди присъдата Илон Мъск даде мнение за съдебното производство в Twitter: „Надявам се и двамата да продължат напред. Всеки от тях е невероятен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA