Амбър Хърд продава дома си заради Джони Деп

Актрисата ще се сбогува с къщата си, за да плати обезщетение на звездата от "Карибски пирати".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 август 2022

Амбър Хърд трябва да изплати 15 милиона долара обещетение на Джони Деп, затова ще продаде имението си.

В началото на юни звездата от "Карибски пирати" спечели дело срещу вече бившата си жена, след като тя самата го обвини в побой. Всички мислеха, че с това се слага заветния край на историята, но Хърд пусна иск за преразглеждане на случая, което накара Деп да не остане безучастен и да подаде насрещен иск.

фгх

Актрисата беше осъдена да плати компенсация от 10.35 милиона долара заради статия в Washington Post, която индиректно го обвинява в домашно насилие.

Тогава Джони твърдеше, че заради коментара на бившата му половинка е бил уволнен от франчайзите "Фантастичните животни" и "Карибски пирати", а кариерата му е тръгнала надолу, заради което искаше компенсация от Амбър в размер на 50 милиона долара.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОДГОТВЯТ ТРИ ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМА ЗА ДЖОНИ ДЕП И АМБЪР ХЪРД

Хърд също внесе искане за обезщетение от 100 милиона долара заради домашно насилие и медийна кампания, уронила репутацията ѝ.

След изслушаните показания и представени доказателства, седемчленното жури им присъди доста по-дребни суми. В момента Амбър трябва да плати на Джони 15 милиона долара обезщетение за разноски по делото и за морални щети. Адвокатите на актрисата съобщиха, че тя няма възможност да изплати никак малката сума.

фгх

Самата Хърд очаква, че преразглеждането ще даде различен резултат и в крайна сметка делото ще приключи в нейна полза. Все пак то може да бъде отправна точка за преговори за по-ниско плащане или дори за отпадане на обезщетението.

Докато чака резултат обаче стана ясно, че е продала имението си в долината Юка за 1 милион долара.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НE, DIOR  НЯМА ДА СПРЕ КАМПАНИИТЕ СИ С ДЖОНИ ДЕП

В първото си интервю след делото звездата от „Аквамен" изказа мнение, че "дори да сте сигурни, че заслужавам цялата тази омраза и агресия, дори да сте убедени, че лъжа, пак не може да ме погледнете в очите и да ми кажете, че социалните мрежи бяха справедливи. Не може да ми кажете, че всичко това беше честно".

цфжгх

В интервюто си тя дебело подчертава, че не се чувства лично засегната от обидите, но смята, че цялата онлайн кампания е повлияла на оценката на съдебните заседатели и в крайна сметка е наклонила везните в полза на Джони Деп.

"Не ме интересува дали ме съдите и дали мислите, че знаете какво се е случило в личното пространство на моя дом, в моя брак, зад затворените врати. Не очаквам обикновеният човек да знае тези неща. И затова не приемам обидите лично. Но няма начин да не са повлияни от цялата тази кампания", споделя Хърд.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA