Джони Деп обвини Амбър Хърд в присвояване на 7 милиона долара

Звездата от "Карибски пирати" отново се изправи срещу жената, променила живота му завинаги.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2021

Дори да не се интересувате от всички новости на холивудския небосклон, вероятно все пак сте наясно с подробностите около развода на Джони Деп и Амбър Хърд, който се записа като един от най-мащабните скандали в историята.

След като двамата направиха всичко възможно, за да привлекат съдебните заседатели и фенове на своя страна, сега адкокатският екип на актьора от "Карибски пирати" обвини Хърд, че тя не е дарила парите, които е получила вследствие на споразумението около развода.

57

През 2016 г. Амбър обявява публично, че ще дари парите от развода им за благотворителност, но се оказва, че все още не го е направила. Очаква се тя да подкрепи детска болница в Лос Анджелис, както и American Civil Liberties Union, а членове на екипа ѝ подчертават, че е "отговорна за седемцифрени дарения към различни каузи и наистина смята да съдейства."

"Амбър изостана малко, тъй като Деп поведе друг съдебен процес срещу нея и бе принудена да похарчи милиони долари, за да защитава фалшивите обвинения", споделят близки до актрисата.

57

И макар тя да обвинява звездата от "Карибски пирати", повечето хора вече са на негова страна. Dior отказа да спре рекламните си кампании с него, а феновете му настояват да се завърне в "Карибски пирати" и дори направиха петиция, с която ясно изразиха желанието си Амбър да отпадне от актьорския състав на "Аквамен".

"Многократно ми казваше колко много се възхищава на моите филми, но по-късно в нашата връзка тя призна, че не е гледала нито един от тях. Тя е нарцис, социопат и напълно емоционално нестабилен човек", признава Деп неотдавна. Какво ли ще се случи още?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA