Ребъл Уилсън посрещна първото си дете

Звездата от "Перфектният ритъм" споделя, че това е "най-прекрасното чудо" в живота ѝ.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 ноември 2022

Ребъл Уилсън обяви раждането на първото си дете чрез сурогатна майка.

Актрисата сподели, че приятелката ѝ Рамона Агрума е организирала „най-красивото бебешко парти", за да се наслаждават заедно на майчинството.

42-годишната звезда разкри, че партито е било с група близки приятели, а самата Агрума „направи повече от всичко, за да направи денят специален."

"Това беше най-прекрасното бебешко парти с приятели от цял ​​свят", добави Уилсън, като същевременно похвали половинката ѝ за това, че е "толкова невероятен и толкова страхотен партньор".

Тя публикува снимки в своя Instagram от събитието, което беше в розови пастелни и сребристи цветове, допълващи светлорозовата й рокля и обувки със заострен връх. На гостите бяха сервирани сладкиши като понички и кексчета.

Ребъл сподели, че пълното име на дъщеря й е Ройс Лилиан Елизабет Уилсън.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РЕБЪЛ УИЛСЪН ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИ: ВЕЧЕ Е 75 КГ.

„Исках оригинално име, започващо с буквата "Р", и в крайна сметка се спрях на това", обясни тя. „Лилиан и Елизабет са фамилни имена, носени от жени в семейството ми, на които се възхищавам. Елизабет е второто ми име и името на покойната кралица."

Австралийската актриса разказа, че да държи момиченцето си за първи път е било „поразително и вълнуващо", добавяйки: „Любовта ми към нея просто прелива. Тя е прекрасна и перфектна. Това е толкова ценно чудо."

Уилсън сподели раждането на малката Ройс със сърдечен пост с думите: „С такава гордост искам да обявя раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено миналата седмица чрез сурогатна майка".

И продължи: „Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е красиво чудо! Завинаги съм благодарна на всички, които участваха, (знаете кои сте), това беше в процес на създаване години… но особено много искам да благодаря на моята великолепна сурогатна майка, която я носеше и я роди с такава благодат и грижа", продължи Уилсън. „Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е невероятен подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък!!"

„Готова съм да дам на малката Ройси цялата любов, която можете да си представите. Бързо се уча… много уважение към всички майки! Горда съм, че съм във вашия клуб", завърши тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA