Лейтън Мийстър и Адам Броуди показаха любовта си

Холивудската двойка пази връзката си в тайна, но този път се появи на червения килим.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 ноември 2022

Влюбените Лейтън Мийстър и Адам Броуди направиха рядка поява на червения килим.

Една от любимите двойки на Холивуд, които пазят любовта си тиха и спокойна, без скандали и клюки, пристигна на червения килим в Ню Йорк на премиерата на новата драма "Fleishman Is in Trouble", базирана на едноименния роман.

За случая Блеър от "Клюкарката" беше в типично есенна рокля в шоколадово кафяв нюанс от кадифе, която включваше деколте в пясъчен цвят и многоцветни флорални орнаменти навсякъде. Тя завърши визията си с метални златни токчета с каишки и мини златни обеци.

dfgty

Междувременно Адам изглеждаше елегантно в сив костюм от Пол Смит, който носеше с тъмносиня вратовръзка и черни кожени обувки.

Двойката, която се ожени на тайна церемония през 2014 г. и има две деца, е известна с това, че пазят семейния си живот до голяма степен извън светлината на прожекторите. За последно двамата минаха заедно по червения килим през 2019 г., когато присъстваха на прожекцията на „Готови или не" в Лос Анджелис.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕДНА ДУМА ЗА НОВАТА КЪЩА НА ЛЕЙТЪН МИЙСТЪР: УАУ!

gbhn

Въпреки това актьора наскоро сподели малко информация относно брака си с Мийстър в подкаста на Анна Фарис.

„Бях много привлечен от нея. Тя е райско създание. Още в началото мислех, че е прекрасна", каза той за първоначалното си впечатление от Лейтън. „Елате и ще разберете, че тя е буквално като Жана д'Арк. Тя е най-силният и най-добрият човек, когото познавам. Тя е моят морален компас и полярна звезда и просто не мога да кажа достатъчно добри и красиви думи за нейния характер."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA