Дженифър Анистън - напълно откровена за Брад Пит, децата и уроците на живота

Звездата от "Приятели" даде може би най-откровеното си интервю до този момент.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 ноември 2022

Дженифър Анистън споделя, че би искала да има връзка, но не и с цената на всичко.

За декемврийския и последен принт брой на списание "Allure", 53-годишната Анистън разкрива, че макар да би искала да започне нова връзка, в момента "няма никакъв интерес" към брака.

"Никога не казвам "никога", но нямам интерес", отговаря Дженифър на въпроса дали някога ще се омъжи отново. "Бих се радвала на връзка. Кой знае? Има моменти, в които искам просто да пропълзя на топка и да кажа: "Имам нужда от подкрепа".

"Би било чудесно да се прибера у дома и да падна в обятията на някого и да кажа: "Това беше труден ден", добавя тя.

Актрисата, която беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г. и за Джъстин Теру от 2015 до 2018 г., не е излизала публично с никого, откакто с Теру обявиха раздялата си в началото на 2018-а.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ПОКАЗА КАК ПРАВИ БОХО КЪДРИЦИТЕ СИ

"Чувствам, че преминавам през период, който беше голямо предизвикателство и сега виждам светлина", казва още звездата от "Приятели", отбелязвайки, че се е наложило да отработи "лични неща, които е трябвало да свърша отдавна. Части от мен, които не са били излекувани от дете."

"Осъзнах, че винаги ще работиш върху нещо. Аз съм непрекъснато в процес на работа. И Слава Богу, колко безинтересен би бил животът, ако всички постигнем просветление и спрем дотам?"

Анистън добави, че не "иска да е във връзка с някого, докато тази работа не бъде свършена". "Не би било честно. Не искам да се местя в къща, когато няма стени."

Актрисата беше откровена и за болезнените слухове, че не може да забременее, които я измъчват от години.

"Опитвах се да забременея. Това беше предизвикателство за мен. Всичките години на спекулации… Беше наистина трудно", отбелязва Джен. "Минавах през ин витро оплождане, пиех китайски чайове, каквото и да е. Направих всичко по въпроса. Бих дала всичко някой да ми беше казал: "Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга. Просто не го мисли."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ЗА ТЕРАПИЯТА, ОПТИМИЗМА И ЗАЛЕЗИТЕ

А за раздялата си с Брад Пит през 2005 г. и болезнените предположения, че е избрала кариерата пред децата с него, екранната Рейчъл Грийн е директна.

"Това бяха абсолютни лъжи, че съм била егоист... и просто съм се интересувала от кариерата си. Причината, поради която съпругът ми ме напусна и се разделихме беше, защото не бих му дала дете."

Сега, на 53 годишна възраст, тя казва, че "не съжалява" как са се развили нещата.

"Бих казала, че в края на 30-те и 40-те си години бях преминала през наистина трудни моменти, но без тях никога нямаше да стана това, което трябва да бъда", продължава Анистън. "Ето защо изпитвам такава благодарност за всички тези гадни неща. В противен случай щях да си остана човека, който беше толкова уплашен, толкова нервен, толкова несигурен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA