"Клюкарката" се завръща на 1 декември

Вторият сезон атакува стрийминг платформата, а култовата Джорджина отново ще се намеси в живота на манхатънския елит.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 ноември 2022

Фотография: HBO Max

Когато повечето die-hard фенове на "Клюкарката" чуха слуховете за потенциален reboot, негативните мнения заваляха на секундата. Истината обаче е, че новият прочит на сериала предлага също толкова драма, секс и блясък, колкото и предшественика си.

Може би защото поредицата все пак е разработена от Джошуа Сафран, сценарист и изпълнителен продуцент и на оригинала, а продължението на историята все пак е базирано на бестселърите на Сесили фон Зигесар.

Клюкарката

След изключително успешния първи сезон, вторият идва на 1 декември, а логичният въпрос е: Какво да очакваме от него?

Това е вторият семестър на вече познатите гимназисти и Клюкарката няма да остави нищо скрито от последователите си, които очакват ежедневните ѝ пикантни включвания от света на младия елит на Манхатън. Ще има място за стари врагове, нови съюзници, плаващи пясъци в отношенията, но и за само една кралица.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЙ, КАКВО И КАК В НОВИЯ ВАРИАНТ НА "КЛЮКАРКАТА"?

Клюкарката

Първият епизод от новия сезон продължава фабулата с героите там, където финалът на предния ги остави. Жулиан се справя с последиците от #MeToo "активностите" на баща си, а партньорството ѝ с Клюкарката със сигурност ще има обратен ефект и за двете страни. Зоя се опитва да се дистанцира от момичетата, а Одри, Макс и Аки балансират полиаморните си отношения. А Джорджина (точно така, Мишел Трактенбърг се завръща!!!!!!!!!!) затвърждава характера си на "анархистка", която прави всичко навъпреки и така, както сама реши.

Всички сезони на "Клюкарката" може да откриете по всяко време в HBO Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA