Документалният филм на Lizzo идва на 24 ноември

"Love, Lizzo" ще покаже израстването на певицата в музикалната индустрия и най-големите трудности, с които се е сблъсквала.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 ноември 2022

Lizzo представи трейлъра на документалния си филм "Love, Lizzo".

Поп звездата обещава да разкаже подробно житейския си път в лентата, която ще се появи в HBO Max на 24 ноември.

Трикратната носителка на "Грами" ще даде на милионите си "Lizzbians" интимен поглед към живота пред и зад камера, като уточнява, че "в каквато и част от историята ми да попаднете, аз винаги преследвам музиката".

Разказвайки подробно детството си, изпълнителката на "Good As Hell" обяснява, че е писала песни още от съвсем малка, въпреки че не е имала увереността в гласа си да ги пее сама.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: LIZZO ГОВОРИ ОТКРИТО ЗА МОНОГАМИЯТА

"Никой не искаше да подпише с дебело черно момиче, което рапира, пее и свири на флейта", казва тя. "Отне ми толкова много упорита работа, за да стигна до мястото, където съм днес, но намерих гласа си. Сега, когато хората ме видят на сцената, те виждат себе си", чуваме още във видеото.

сдерфтг

Billboard описва "Love, Lizzo" като "пътешествието на една суперзвезда, която е иноватор и се превърна в движението, от което светът отчаяно се нуждаеше, просто като беше себе си. Филмът споделя вдъхновяващата история от нейното скромно начало до нейния метеоритен възход с интимен поглед към моментите, които са я оформили. Трудното издигане в индустрията - славата, успеха, любовта и това да е международна звезда".

Документалният проект пристига осем месеца след шоуто на Amazon Prime Video - "Lizzo Watch Out for the Big Grrrls", в което 13 танцьори се борят един срещу друг за места в следващото турне на певицата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA