Зендея и Тимъти Шаламе са като брат и сестра

Двамата са благодарни на филма "Дюн", който ги е сближил толкова.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 ноември 2022

Тимъти Шаламе нарича Зендея своя "сестра".

Холивудският секссимвол потвърди още, че ролята на Зи в "Дюн 2" ще бъде по-голяма от тази в първия филм - страхотна новина за всички нейни фенове, които бяха по-скоро разочаровани от началото.

ьдф

"Тя все още носи точно това, което донесе в първия снимачен ден - което беше невероятно, но в много по-голямо изобилие", споделя звездата от "Bones And All", разкривайки, че колежката му от филма наистина му е станала "нещо като сестра".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТИМЪТИ ШАЛАМЕ ИМА ДА КАЖЕ НЕЩО ВАЖНО

"Много съм благодарен, че мога да я считам за колега, сестра и приятел."

ьцдфж

В "Дюн" 26-годишната суперзвезда играе Чани, която завършва филма като разказвач и се появява на откъси в сънищата на главния герой Пол, изигран от Шаламе. Двамата се срещат в края на филма, когато тя казва на Пол: "Това е само началото."

Режисьорът на "Дюн" Дени Вилньов обясни през октомври 2021 г., че първият филм обхваща около половината от романа, върху който е базиран. Затова и вторaта част ще бъде водеща за героинята на Зендея.

ьдфрг

"Има някои герои, които са по-слабо развити, които запазвам за втория филм – това е начинът, по който намерих равновесието", коментира той около премиерата на мащабния проект. "Опитахме се в този филм да останем възможно най-близо до опита на Пол. След това във втория ще имам време да развия някои герои, които бяха оставени малко настрана. Това е теорията. Надявам се, че ще проработи."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ПОЛУЧИ ВТОРА НАГРАДА ЕМИ ЗА "ЕУФОРИЯ"

Очаква се премиерата на продължението да се случи на 3 ноември 2023 г., а относно работата с Шаламе, Зендея е категорична. "Просто съм толкова благодарна, че това преживяване беше с този човек, защото той е изключително талантлив, но и толкова добър. Успяхме да се забавляваме и да станем приятели."

"Тя беше като глътка свеж въздух със страхотна енергия", добавя Тимъти за своята колежка, носителка на награда "Еми".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA